• Svar på tråden JULI - 2010 del2
  • kikki kikki

    Suck....sitter nu här och har fått en "hälsporre" i min vänstra häl.....kan säga att det gör för jäkla ont....fick igår åka och köpa speciella skor som kostade 1500 kr...suck....och så sa läkaren att det kan ta upp till ett år att bli av med den och vipps så tänkte jag på hur fan gör jag då när vi gifter oss....kan ju inte gå i klumpiga fotvänliga skor då.

  • Miss ida

    kikki kikki skrev 2009-08-25 08:35:05 följande:


    Suck....sitter nu här och har fått en "hälsporre" i min vänstra häl.....kan säga att det gör för jäkla ont....fick igår åka och köpa speciella skor som kostade 1500 kr...suck....och så sa läkaren att det kan ta upp till ett år att bli av med den och vipps så tänkte jag på hur fan gör jag då när vi gifter oss....kan ju inte gå i klumpiga fotvänliga skor då.
    Ojoj men jag kan trösta dig me att jag hade en sån för nått år sen, den var borta på några månader, och min läkare sa samma till mig...Hoppas Hoppas
  • rosesarered

    Mia77,

    förstår vad du menar. Känner lite så jag också.
    Vi har frågat två i vår närhet om de vill vara toastmastrar, min bror och min sambos syster. Min bror sa ja först men nu i helgen då jag träffade honom började han gnälla och undra varför han ska vara toastmaster osv. Sambons syster är helt egotrippad just nu för att hon är nybliven singel och nykär, hon pratar bara om sig själv och sitt liv just nu.
    Så jag orkar inte bry mig om att få svar på frågan om toastmaster varandet.
    Själv har jag påbörjat mitt sista år på högskolan och känner lite att det kommer att bli mycket det ta år och sedan planera ett bröllop också..

    det positiva är att vi fått kontrakt från vår fotograf nu

  • tesand

    hej.här är en till som ska gifta sig i juli nästa år=)får man hoppa in och få lite tips=)

  • sextontolv

    Här kommer en UNG (21år) blivande brud som vill och kommer kanske att gifta sig i Juli 2010 :D Mannen friade den 27 Feb 2009 och han säger att han vill följa traditionen att gifta sig 1 år efter frieriet ;)
    Så jag hoppas på bröllop sommaren 2010 :)

    Men guuud så mycket som ska planeras, jag har redan börjat men det är ju riktigt roligt också.

  • källerudd

    Välkomna ni nya...

    jag tänker inte ta en paus, men kanske blir så lite ofrivilligt ett tag...Va på intervju i torsdags, fick reda på igår att jag fick jobbet och började idag..

    kommer vara mycket ett tag nu, men jag försöker hänga med ändå...

  • CeKe

    Grattis till nya jobbet!


    källerudd skrev 2009-08-25 18:34:40 följande:
    Välkomna ni nya...jag tänker inte ta en paus, men kanske blir så lite ofrivilligt ett tag...Va på intervju i torsdags, fick reda på igår att jag fick jobbet och började idag..kommer vara mycket ett tag nu, men jag försöker hänga med ändå...
  • KatjaB

    källerud: grattis till jobbet! jag började ju också nytt jobb och får låta bli att gå in på bt mm på arbetstid.. vet att risken är rätt stor annars att man fastnar!
    tar det på kvällarna när barnen sover istället

    välkomna alla nya!

    betalade in till en tjej nu som sålde knoppalakan som de haft som stolsöverdrag, så jag får dem med bussgods nån dag nu. Tänkte passa på redan nu eftersom de hade höjt priset så på ikea

  • CeKe

    och jag o min sambo har hittat en brilliant idé (enligt vårt tycke) till vår fest! Ska ju ha festen i en bygdegård precis vid havet o vi gillar båda att fiskaoch va ute på sjön... så såg jag en bild på ett alternativ till placeringskort i en Amelia Brud (eller vad de nu heter) o vi fastnade för idén bums. Det är att använda flöten (röda & vita) som man skriver namnen på och som guppar runt i ett glas vid varje plats =)

    sen vet jag inte vad vi ska ha för resterande dukning för att få till det, men tänkte kanske ta upp lite havsfärger, som blått o vitt i festprogrammen och kanske tjärade snören eller liknande runt servettena... calle schewnes vals är ett måste som sång i festhäftet etc...

    Vad säger ni? Kan det va nåt?

Svar på tråden JULI - 2010 del2