Inlägg från: lingon82 |Visa alla inlägg
  • lingon82

    Helsingborgare! tråd 2

    Tack för den! Har letat efter 2:an

    Jag funderar på någon av floristerna på Råå för jag bor nära. Har du/ni någon erfarenhet från någon av dem?

  • lingon82

    Tack för det tipset. Ska till Råå i veckan och kolla runt. Har äntligen bestämt mig för en rund bukett med rosor och vita pärlor. Lite "edgy" sådär. Passar mig utmärkt. Alla i brudföljet får corsage (herrar) eller egen liten bukett (damer). Sedan får dessutom våra mammor en liten handledsblomma och våra pappor egen corsage. Känns trevligt.

  • lingon82
    Lovecats skrev 2009-05-24 13:52:46 följande:
    Blev lite "NEEEEJ", sen hittade jag hem igen Jag har funderat på Sofieros blomsterhandel för brudbuketten. Någon som känner till hur de är? När jag varit förbi har de verkat vara duktiga, men kanske mer inriktade på trädgård än buketter. Annars hade ett ställe kring Knutpunkten/Terasstrapporna varit att föredra, eftersom det är där vi kommer att häcka just innan vigseln.
    Då har ni ju den vid Sundstorget i samma hus som Mäster livs. Sen är det ju JN på Bruksgatan. Tror båda är bra.
  • lingon82

    Det var ju ett vettigt pris, Maddiz82. Det gäller nog att kolla runt lite, så man vet vad man får.

    Jag har ingen erfarenhet av Body shop tyvärr, men deras produkter använde jag ofta när jag var yngre. Sminket är bra och de har många goda dofter i sortimentet.

    Ahhh! Nu börjar bröllopen närma sig. Jag har lite mer än sju veckor kvar. Börjar kännas i magen.

  • lingon82
    Mia1972 skrev 2009-06-10 17:41:23 följande:
    Sen tips nr 2 :Jag har lyckats växa ur min brudklänning *galen* och hittade en tjej ute på planteringen som syr brudklänningar och fixar och donar.Så jag åkte dit med min klänning och vi kom fram till att hon aldrig skulle kunna fixa till den så att den passade mig.Så jag KÖPTE EN NY istället *asg*En helt underbar kreation vacker som en dröm är den och jag betalade 4500 kr för den.Sen behåller hon min gamla (helt nya) klänning och hänger ut det till försäljning.www.orathaidesign.seKolla in hennes sida!
    Verkar hon vara helt fullbokad, eller? Har en tärna som ska sy upp en klänning och behöver någon.
Svar på tråden Helsingborgare! tråd 2