• alexandraopatrik

    Helsingborgare! tråd 2

    Förra tråden stängdes av för svar så jag lade upp en ny så vi kan fortsätta diskutera! =)

  • Svar på tråden Helsingborgare! tråd 2
  • lingon82

    Tack för den! Har letat efter 2:an

    Jag funderar på någon av floristerna på Råå för jag bor nära. Har du/ni någon erfarenhet från någon av dem?

  • alexandraopatrik

    Jag har gått en blomsterdekorationskurs och min lärare jobbar på iris blomsterhandel tror jag det heter, på Råå iaf! jätteduktig tycker jag iaf.

  • lingon82

    Tack för det tipset. Ska till Råå i veckan och kolla runt. Har äntligen bestämt mig för en rund bukett med rosor och vita pärlor. Lite "edgy" sådär. Passar mig utmärkt. Alla i brudföljet får corsage (herrar) eller egen liten bukett (damer). Sedan får dessutom våra mammor en liten handledsblomma och våra pappor egen corsage. Känns trevligt.

  • Lovecats

    Blev lite "NEEEEJ", sen hittade jag hem igen

    Jag har funderat på Sofieros blomsterhandel för brudbuketten. Någon som känner till hur de är? När jag varit förbi har de verkat vara duktiga, men kanske mer inriktade på trädgård än buketter. Annars hade ett ställe kring Knutpunkten/Terasstrapporna varit att föredra, eftersom det är där vi kommer att häcka just innan vigseln.

  • lingon82
    Lovecats skrev 2009-05-24 13:52:46 följande:
    Blev lite "NEEEEJ", sen hittade jag hem igen Jag har funderat på Sofieros blomsterhandel för brudbuketten. Någon som känner till hur de är? När jag varit förbi har de verkat vara duktiga, men kanske mer inriktade på trädgård än buketter. Annars hade ett ställe kring Knutpunkten/Terasstrapporna varit att föredra, eftersom det är där vi kommer att häcka just innan vigseln.
    Då har ni ju den vid Sundstorget i samma hus som Mäster livs. Sen är det ju JN på Bruksgatan. Tror båda är bra.
  • Lovecats

    Ska kika förbi dem nästa gång vi är i stan

    Ingen som vet något om Sofiero?

  • alexandraopatrik

    Jag var ute på Väla idag o den butiken som ligger vid Lyxxa har jättefia buketter som är färdiga me som man kan ändra på och min bukett slutade på 200 kr! gerbera, grönt och brudslöja... kändes bra då men nu har jag nog ångrat mig! =) jag i ett nötskal, får se om jag ändrar till rosor ändå..

    Jag provade min klänning idag! Jag började nästan gråta kan jag säga. Den har hägt ensam i en garderob sen jag köpte den och idag upptäckte jag fläckar på den. Fläckar som ser ut som tunt kaffe som vi kom fram till var olja från symaskin! Ska till butiken på tisdag och visa den. Pratade med henne och hon sa att hon skulle göra allt för att jag ska få en ny. Hon tyckte absolut att tillverkare skulle stå för dt! Skönt att hon är på min sida ialafall. typ 10 fläckar, fattar inte hur jag missat detta!

  • alexandraopatrik

    Någon som sminkat sig på body shop? Eller anv'nder deras produkter?

Svar på tråden Helsingborgare! tråd 2