• DanKat

    Ny tråd för alla julibrudar!

    Den tidigare julitråden har stängts av så jag startar en ny

    (Gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-31/m3237311.html)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-28 15:57
    Oj, jag menade ju inte att utesluta alla brudgummar med den rubriken, ni är givetvis också välkomna i den här tråden!

  • Svar på tråden Ny tråd för alla julibrudar!
  • Sobeit

    Här kommer ännu en juli-brud. Vi vigs den 11/7. Så det börjar närma sig nu.

    Vi hade osa den 19/4 och det är i nuläget 4 par osm inte lämnat svar. De har fått dispans av lite olika anledningar, men vi tror inte att det kommer att komma. Så vi blir 55 vuxna och ca 20 barn. hihi Och vi har ordnat barnvakter så att det blir lite ordning på torpet iallafall.

    Min brudklänninga är inlämnad för insömnad. Jag har gått ner 7,5 kg sedan jag köpte den i höstas så det var ett måste. I måndags var jag och provade ut linser och köpte underkläderna. Och brudskor köpte jag på stället som ska sy in klänningen.

    Idag ska jag ringa till frisören och prata med henne samt boka in en provuppsättning, ringa make up-stället och boka in en provmake up och ringa sömmerskan för en ny passning med de nya underkläderna på. Undrar om jag hinner allt medans två av tre barn är på förskolan? *funderar*

    Sambon ska prova ut sina kläder på söndag och efter det så är det mesta klart. Visst pyssel, men det fipplar jag sååå gärna med. Menyn är klar; buffé med förrätt och bröllopstårtan som efterrätt. Vi har en kille som ska laga maten. Lokalen är bokad och inspekterad. Kort sagt, det känns som det är lugnt.

  • DanKat

    Kul att höra hur långt alla kommit

    Men hörrni, vet ni vad jag kom på!! Nu är det så nära till våra bröllop så den här tråden kommer inte ens hinna stängas ner innan vi alla är gifta!!

  • kuliJuli

    Hej alla

    Här är en till juli-brud! Den 11:e juli gifter vi oss i Halmstad, på samma ställe där vi sen kommer att ha middagen och festen. Känns bra att inte behöva fösa runt gästerna kors och tvärs i sommarvärmen Osa har vi inte förrän i slutet av maj, ska bli spännande att se om folk lyckas hålla det

    Har annars inte kommit i närheten av så långt som er andra! Ska baske mig iväg och kolla ring idag. Klänning är ett stoooooort problem eftersom jag är på smällen - men ska ta itu med den närmsta veckan också

  • Chrisse och Jonas

    11 Juli brud här.. får lite ångest när jag läser hur långt alla har kommit.. känner att vi inte har det.. i och för sig är mycket viktigt avklarat, men endå mycket kvar..

  • Plummis83

    Vad har ni kvar då??

    Chrisse och Jonas skrev 2009-04-29 10:43:03 följande:


    11 Juli brud här.. får lite ångest när jag läser hur långt alla har kommit.. känner att vi inte har det.. i och för sig är mycket viktigt avklarat, men endå mycket kvar..
  • 18 juli 2009

    Vi har osa 1 juni, så vi har ett tag kvar fortfarande med. Men alla kommer så vitt jag vet. Kommer ha ett litet intimt bröllop med bara våra familjer och ngr vänner. Sen ska vi inte ha ngn fest heller utan bröllopsmiddag. Sluttid med slottet har vi sagt kl 23. Men jag är tveksam till att vi kommer hålla på så länge ens, men men det återstår att se!

    Ringar är beställda och så gott som allt annat är klart med, förutom mina kläder och skor!! Men jag har lappat en klänning. Nu gäller det bara att bestämma sig om jag vill ha den eller inte!!!!
    Vad ska era m2b ha på sig?

  • Heloise

    Jag får oxå panik när jag ser hur långt alla kommit haha, men men det hinns väl med( hoppas jag) mitt stora aber är ju att jag itne har köpt en klänning än och alla får sån där panik blick när jag säger det och så försöker de släta över "ja jo men du ska se att det ordnar sig" var jag inte orolig innan så blir jag det då haha

  • 18 juli 2009

    Heloise, jag har inte heller köpt klänning än och när man nämner det för ngn så får man kommentarer som "oj då", "åhh då får du nog sätta fart snart" osv.... fast ärligt så börjar jag känna lite smått panik!!

  • Sobeit

    Jag hann göra bort mina samtal innan barnhämtningen så nu känner jag mig kanonlugn. Sååå skönt!

  • blivande S

    Hej!
    Vi ska gifta oss 4:e juli. Detta är fixat:
    Klänning
    Barnens kläder
    Hindersprövning
    Solist till kyrkan
    Hår och smink
    Inbjudningar utskickade(osa 4juni)
    Festlokal
    meny
    tårta
    Dekorationer till dukningen.
    Sen är det nog en hel del kvar att fixa, men min blivade man måste fixa sina kläder nuuuu. Det blir nog till veckan. Ringen kommer nästa vecka också.
    Bordsplacering kommer att ordnas så fort vi vet vilka som kommer.
    Serveringspersonal har min syster lovat att fixa.
    Barnvakt ska tillfrågas
    Fin bil från kyrkan är på g (hoppas jag)
    Alkohol ska inköpas snarast.
    Jag vill att allt som går att fixa före ska vara gjort. Jag är rädd för att bli en bridezilla och det vill jag verkligen inte!

Svar på tråden Ny tråd för alla julibrudar!