Inlägg från: 18 juli 2009 |Visa alla inlägg
  • 18 juli 2009

    Ny tråd för alla julibrudar!

    Hej! Vi gifter oss också den 18 juli!
    Har ni tjejer klart era klänningar??? Jag har börjat få lite småpanik hår nu. Tror ni man vågar beställa en från Kina nu? Att den ska komma hit i tid (eller över huvuftaget)?

  • 18 juli 2009

    Vi har osa 1 juni, så vi har ett tag kvar fortfarande med. Men alla kommer så vitt jag vet. Kommer ha ett litet intimt bröllop med bara våra familjer och ngr vänner. Sen ska vi inte ha ngn fest heller utan bröllopsmiddag. Sluttid med slottet har vi sagt kl 23. Men jag är tveksam till att vi kommer hålla på så länge ens, men men det återstår att se!

    Ringar är beställda och så gott som allt annat är klart med, förutom mina kläder och skor!! Men jag har lappat en klänning. Nu gäller det bara att bestämma sig om jag vill ha den eller inte!!!!
    Vad ska era m2b ha på sig?

  • 18 juli 2009

    Heloise, jag har inte heller köpt klänning än och när man nämner det för ngn så får man kommentarer som "oj då", "åhh då får du nog sätta fart snart" osv.... fast ärligt så börjar jag känna lite smått panik!!

  • 18 juli 2009

    Jag har bestämt mig idag för att beställa en klänning från Kina, så jag ska be min mamma hjälpa mig med mått i helgen och sen beställer jag nog "Rush order" ifall ngt oväntat skulle inträffa med klänningen. Men man får väl ändå hålla tummarna att den kommer vara perfekt!!!!

  • 18 juli 2009

    Kajsalisan: Jag tänkte nästan att det var så när jag läste ditt inlägg!!! ÅHh så roligt! GRATTIS!!!

  • 18 juli 2009

    åhhh nu har jag beställt min klänning från Kina!!! Spännande!! Hoppas jag får hem den i tid, och att den sitter bra. Håll tummarna!!!

  • 18 juli 2009

    Åhh spännande, jag beställde från LittleCoral, jag beställde Rush order, skulle ta 30-40 dagar, men vi får väl se. Bara jag har den innan Juni är slut så är jag nog lugn!
    Vad har du beställt för klänning?


    Iluna skrev 2009-05-03 10:19:13 följande:
    va spännande, vilket företag beställde du från? ja beställde från lillsessan för nån vecka sedan e super nervös för att den inte ska komma i tid..för hennes fabrik tar de tre månader, men dom skulle skynda på...ska nog maila i veckan bara för att höra hur det går....18 juli 2009 skrev 2009-05-03 09:54:29 följande:
  • 18 juli 2009

    Åh den var jättefin!
    Jag ska lägga in min i mitt galleri med!
    Hmm vad ska man fixa nu då


    Iluna skrev 2009-05-03 12:04:31 följande:
    ja beställde den ljusrosa som finns i mitt galleri den me lite glansigt tyg..kommer inte bli exakt likadan men nästan :) men de e så jobbigt å vänta....men bara å hålla ut antar jag...
  • 18 juli 2009

    Åhh så roligt!! Ska bli spännande när den dagen kommer .


    Fjällbruttan skrev 2009-05-03 15:38:58 följande:
    Hallå..... Gissa om jag blev lurad igår Det var inte bara möhippa för min kompis... jag åkte också dit!Och vi hade det supertrevligt och jag bara njöt!Fast jag måste erkänna att huvudet är segt idag I förmiddags hade vi planeringsmöte med vårt värdpar och allt känns jättelugnt. Nu vill jag bara att klänningen ska komma, den har lämnat USA i alla fall...
  • 18 juli 2009

    Nu finns min klänning i galleriet!

    Kajsalisan: Den klänningen var superfin. Och den såg väl ut att funka. Om du måttbeställer den så tänk bara på att ta ngr cm extra både över bysten och magen. Mina bröst blev som bomber när jag var gravid !

Svar på tråden Ny tråd för alla julibrudar!