• viktualia

    Tolvan har gjort det igen....

    ... dvs det är dags för inte mindre än 12:e tråden!

    Bara att babbla vidare om högt och lågt. Stort och smått. Glädje och gråt. Och allt däremellan!

    *kram på er*

  • Svar på tråden Tolvan har gjort det igen....
  • viktualia

    Sämst men innerst inne är jag hyfsat lycklig trots att jag saknar mormor. Får dock UTBROTT på min jobbvärld. Urkans!

  • anne på grönkulla

    Själv har jag till min förvåning köpt vad jag trodde var en gigantiskt för stor bh - när jag fick provningshjälp skulle jag ha 80D i en modell! 2 andra var mer humana 80 B... vad hände???

  • MuffinsTönt

    Igår: After work med många drinkar. Så gött o sitta med tjejerna och skvallra. Det var alldeles för längesen.

    Idag: Fyllemulle...

  • MuffinsTönt

    Åh va jag känner inne och allmänbildad nu! Hahaha!!! Har läst ut Snabba Cash bara på en vecka. Det är rekord eftersom jag knappt hållt i en bok på evigheter. Rätt bra story om man ignorerar slang svenskan. Igår beställde jag fortsättningen, Aldrig fucka upp + några till. Mkt billigare än pocketshop! Å andra sidan måste man väääänta....

    Nu har jag varit i bibblan o lånat några till. Ska bli kul o läsa igen. After work var superbra. Precis va jag behövde! Rolig reaktion från en kompis när jag släppte bomben. "Oj, va svarar man på det? Va synd!" 3 sekunder senare: "Men nu kan du testa singellivet igen, njuta av det!" Lite kul var det för precis 5 innan retade vi henne om deras Paris-resa. Hintade om nån konstig ring. Haha!

    Vi åt jättego after work buffe på linne sen gick vi ner till avenyn o tog en drink. Tja, det blev mååånga glas vin o drinkar. Vi pratade om pengar,jobb,killar o ensamhet. Mitt i alltihop bjöd jag in migsjälv till en kompis. Hon klagade på att mannen kommer vara på träning nästa helg, det är bara hon o barnen. Då tänkte jag att jag kan komma över o hålla er sällskap. Själv behöver jag också sällskap för att inte tänka på grabben o påskfirande me honom.

    Vi gick hem varför sig vid 11 tiden. Jag sov som en stock på vagnen tills chaffören väckte mig. -på ändhållplatsen.

  • anne på grönkulla

    Najs med tjejsnack o drinkar!

    Här ska vi strax iväg o fika med en kompis, nu har vi gått igenom o slängt ut en massa gamla undanhängda kläder på vinden. En stor säck till insamling... o en del i soporna!

  • MuffinsTönt

    Japp, det var så härligt och alldeles för länge sen vi gjorde det.

    Apropå insamling. Jag har anmält mig till ytterligare verksamhet för Röda Korset. Kupan, second hand och cafe verksamheten. Ska bli spännande! Måste ha mera sysselsättningar för att inte tänka dumma grejer...

  • anne på grönkulla

    men det låter ju bra! är man i ditt läge behöver man bryta mönster och hitta nya vägar - det kan vara bra ändå men just nu kanske extra nödvändigt!

  • MuffinsTönt

    Anne
    Exakt så tänker jag. Bryta mönster!

    Vickan
    Va trevligt..

    Ha en trevlig påskvecka förresten!

Svar på tråden Tolvan har gjort det igen....