• viktualia

    Tolvan har gjort det igen....

    ... dvs det är dags för inte mindre än 12:e tråden!

    Bara att babbla vidare om högt och lågt. Stort och smått. Glädje och gråt. Och allt däremellan!

    *kram på er*

  • Svar på tråden Tolvan har gjort det igen....
  • MuffinsTönt

    Haloj tjejer!
    Det gick JÄTTEBRA! Trodde jag skulle bli sedimental o ledsen. Men det var som vanligt. Typ som man städar och dumpar saker-Innerst inne vet jag att det är rätt, har kommit över den tröskel där man gråter o hoppas på överförening. Det finns ingen återvändo,bara en väg att gå.

    Vi hade fika ute på balkongen. Sen gick vi igenom grejorna. Det blev tre stora påsar. Tur att jag hade med en ryggsäck! Efter det tog vi en promenad ner till stan. Det hela gick supersmidigt! Jag är faktiskt överraskad över det själv! Så glad och stolt över mig själv. Jag har varit osäker på om detta var rätt samtidigt så kändes bra i magen.

    Nu har jag tagit hem mina saker och lämnat nyckeln. Nu är det definitivt över. Nu börjar singellivet! *öhh..va?*

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    Du är alltså nu officiellt singel! Vad skönt att det gick så smidigt, låter helt otroligt sunt och odramatiskt.

    Om du inte fått någon så får du här en pusss i påsk.

  • MuffinsTönt

    Otroligt var ordet! Både jag och framförallt,alla dramaqueens var chockade över det. Kul att en break up kan bli så "bra".

    Åh, måste bikta mig lite. Då vi packade och skojade så kunde jag inte låta bli o spana in på honom. Jag säger bara, Sats är SÅÅÅ värd sina höga kostnader. Guud, va hot han ser ut! Vet vad som gör det men guud va sugen jag blev på honom mitt i allting. Ville verkligen hoppa på honom. När jag skojade med honom o retade kändes som jag också fick såna vibbar. Men ingen av oss gjorde ngt. Guud,det var knappt jag kunde stod på mina ben! *pust*

    Hoppas ni haft det bra i påsk. Själv har jag varit hos kompisar och släktingar. Kul!

  • MuffinsTönt

    Hej Vickan!
    Hoppas du har haft det bra i helgen. Laddat upp batterierna. *pom pom*

  • anne på grönkulla

    Ja du muffins, konstigare saker än så händer ju här i världen. Att man får udda vibbar av personer man "inte borde" (för att de är ens ex eller bara allmänt perifera) är ju faktiskt rätt vanligt. Frågan är ju vad man gör av dem?

    Vad gjorde du? Gick o tränade mer?

  • anne på grönkulla

    jag borde ha ägnat mig åt mardrömsdeklarationen från helvetet men sysslade med att läsa väninnans rapport istället igår kväll - så gissa vad jag ska göra ikväll???

  • MuffinsTönt

    Jag förstår att jag är inte den förste på jorden att känna sådär. Trodde inte det skulla hända MIG!! Jadu,va gör man åt det... Hehe,lite frestad av att äta och ha kakan kvar.

Svar på tråden Tolvan har gjort det igen....