Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Tolvan har gjort det igen....

    men det låter ju bra! är man i ditt läge behöver man bryta mönster och hitta nya vägar - det kan vara bra ändå men just nu kanske extra nödvändigt!

  • anne på grönkulla

    Varför är det så svårt att motivera sig till röjning? Nu är jag halvvägs till att göra 2 små lådor och en stor av vad som tidigare var 3 stora o 2 små - o vad gör jag istället? Hänger HÄR!!!

  • anne på grönkulla

    O jag gjorde mer än dagen etappnmål dessutom, klarat av även det jag trott jag skulle få ta imorrn. Men det var inte så mycket som jag trodde. O det som är kvar är att sortera prämar, papper o gamla brev - lite för fysiskt tungt o känslomässigt krånlgit på olika vis just nu... jag vet iallafall vad jag har!

  • anne på grönkulla

    en bra bok och en bra film är helt olika upplevelser för mig. En film man har höga förväntingar på pga boken kan jag nog dissa, men oftast beror det ju inte på filmen utan på mig - dissar nog färre saker numer helt enkelt - sen kan jag välja bort dem istället... inte värda min tid.

    Lustigt nog tycker jag de nya Narnia.filmerna är riktigt bra även om jag älskat böckerna i alla år - kanske just för att jag bestämt mig för att inte ha förväntningar alls o så är de enormt välgjorda väldigt nära böckerna.

Svar på tråden Tolvan har gjort det igen....