• Fenixx

    Bröllop 2010 nr 6

    sundance>> vad bra att få tips! hoppas ni hittar DET slottet.

  • Fenixx

    sambons mamma kommer snart ner och hälsar på oss och då vi även ska ha kalas då hans syskon och pappa kommer så är det ett ypperligt tillfälle att kanske berätta för dem om våra planer.
    tänkte även så dem har chans att nu i sommar skaffa kläder i temat för det hinner dem inte nästa år då vårat bröllop är innan dem flesta arrangemang är.(annars är det handla från affärer, sy själva, låna osv som gäller)

    så nu innan sambon skulle iväg och hämta en sak så sa jag att han ska fundera på när, hur, vem vi ska berätta för..så jag vet hur han vill...om han vill vänta eller berätta snart. så får se vad han säger...ohh nu hör jag bilen precis hahhaha...

  • Fenixx

    ja själv står det också still i planeringen nu, men är mycket skoj som väntar.

    ja jag är så glad angående bord/stolar att vi fick ett ställe med den stilen vi ville ha och höga ekstolar, precis som jag hade drömt om precis när vi började planera. så lönar sig att kika runt.

  • Fenixx

    haha han kommer inte undan fruH.

    ja med alla ens ideér man har så skulle man behöva ha 10 bröllop, fast med samma man helst då haha.

  • Fenixx

    jo glömde berätta att vi fick en bröllopsinbjudan till sommaren. dock är det efter våran semester är svårt och vi jobbar bägge den helgen. så får se om vi har möjlighet att få ledigt. måste ta flera dagar då det är 75mil enkelväg om vi åker.

  • Fenixx

    ja när vi kikade på ett ställe så fanns det inga riktiga toaletter där, så antingen fick man isåfall använda bajamaja som fanns där under sommaren eller gå några 100m till cafét som ingår i samma ägare. men det kändes ju inte så roligt direkt.

    men detta låter väl fjantigt men där vi ska vara nu hade dem superfräscha toaletter, med lyxigt svart kakel, handfat och krom och annat.

  • Fenixx
    AlvaStar skrev 2009-04-24 19:16:20 följande:
    Ja! Kolla låtar är jättekul, thank God för youtube! www.kyrkomusik.se är bra också...
    ja youtube är suveränt.
  • Fenixx

    Grattis till tentorna.
    och hoppas ni får eran drömtårta!!

    hoppas ni alla får en skön dag i solen!

  • Fenixx

    ja själv ska iväg jag på våran yngsta hunds debut i utställningsringen. får se hur det går, hon är lite busig.

  • Fenixx

    men har inte dem flesta kostym kvar från studenten annars då? annars är det väl lika bra för dem att köpa en. för är man i den åldern vankas det ju bröllop, dop, osv framöver.
    och vid studenttider finns det ju många fina till bra pris. en tanke bara hehe.

    vi ska ha medeltida/festfin som klädkod. vi kör våran egna kod så får folk tolka det bäst dom vill. (vi har länkar, bilder, tips osv på våran hemsida med kläder i temat)

    helst hade jag bannlyst slips på vårat. haha

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6