• Fenixx

    Bröllop 2010 nr 6

    ja jag har också hört att dem rear på hösten...

    rosesarered>> haha såklart dem tidningarna skulle hittas då.
    ja själv ska vi ha hit massa kompisar imorgon så jag har fått gömma bort massa bröllopstidningar och annat som har med det att göra.

    och visst har du rätt i att det är kirsto som har gjort mitt smycke, hon är såå duktig. har sett andra saker gjorda av henne i verkligheten med.

  • Fenixx

    makupala>> spännande, hoppas du blir nöjd med den.

    sommar 2010>> en del av oss har hängt här inne ganska länge, så då har man kommit en bit på vägen. sen om man vet vad man vill ha och hittar bra saker eller kan fynda så varför inte slå till och sprida ut kostnaderna lite.

    du ska se att du hittar en massa bra nu med.

    annars är man såå seg då vi hade fest här igår och vi gick och la oss 04.30.

  • Fenixx

    förstår att du är deppig! märkt att många har problem med sina M2B att dem tror att det går att planera ett större bröllop på 1 månad typ.

    men jag tycker du ska sätta dig ensam med honom och prata ut exakt som du gör här hur du känner. och för att lägga på ännu mer, skriv ut en planeringslista som finns lite överallt med ALLT som man måste fixa inför ett bröllop så han får upp ögonen hur mycket det rör sig om! och speciellt med saker som festlokal, fotograf osv är ofta uppbokat långt i förväg och nu är det ju faktiskt inte såå långt kvar för oss.

    sen med övriga släkten så är det nog ett fenomen man kan kanske får räkna med att dem tycker det är långt kvar och ens bröllop är inte på 1a plats i deras tänkande som för oss.

    men du ska se ju närmare det blir ju fler kommer komma igång och stötta och bli förväntansfulla. tills dess har du oss att tjöta med. *kram*

  • Fenixx

    ja men det är ju roligt att han gjort det.

    tänk alla som gifte sig igår på påskafton, vilket kanonväder dem fick!

    själv går jag och inväntar maj då jag ska iväg och handla till trycksakerna. vissa saker vågar man inte vänta med ifall det kanske slutar att säljas längre fram.

  • Fenixx

    åh vad roligt nicossambo!

    välkommen ellabay!
    om du nu inte har bekanta som hjälper dig så se till att kolla upp tidigt om florist och frisör har öppet på midsommar då många inte har det.

    ikväll ska det grillas igen, mums!

  • Fenixx

    nä synd när dem reagerar på det sättet, dem borde ju tänka efter att det sårar lite. men jag tror ens anhöriga kommer igång mer ju mer det närmar sig sen.

  • Fenixx

    ja därför vi inte har berättat ännu, ville ha klart det mesta i huvudet och bokat ställen osv.

    men så som släktingar ibland pratar eller man läst andra berättat så låter det nästan som dem inte tror det ska bli av... känns ju positivt.

  • Fenixx
    eller hur! vi kommer inte våga berätta för våra anhöriga hur tidigt vi bestämde oss haha.
  • Fenixx

    makupala>> åhh vad spänannde, klänningen är ju såå fin.

    själv är jag såå glad för både jag och sambon har fått löneförhöjning på våra jobb, kunde inte komma mer lämpligt i våra spartider.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6