• Lapinette

    Barnkarusellen snurrar vidare

    BS - ge inte upp dieten än men visst är det så att vissa dieter inte tar på vissa människor. Min kollega + man har gått hos en dietist i drygt ett år och han gick ned 15 kg och hon gick upp 2 kg trots att de äter samma mat. Tröstlöst till tusen!

    Som ni märker är jag kvar hemma. Som jag sa tidigare så har värken lugnat ned sig. Har precis fått i mig en kopp te + en rostad macka och förhoppningsvis stannar den i magen. Jag har fortfarande lite ont men det känns mest som dagen efter ett ET ... när magen känns uppf'ckad och man vill flyta omrking (inte sätta in hälarna så där hårt som jag normalt gör).

    Tack för all omtanke och trevligt att en smygläsare "gifta Lili" tittade in!

  • Lapinette

    Ahhh glömde nog skriva att både min akup + gänget på CvL (jag är känd där uppe ... de vet med en gång vem jag är när jag ringer numera) hoppas och tror att detta kanske var nådastöten. Åhhh... vad jag önskar detsamma.

  • Lapinette

    Nej, det är norrmannen upp på CvL som jag pratade med i onsdags som ska ringa. Dock känner jag inte ett dugg för att prata med honom för jag tror att det enbart kommer att bli en repititon. Typ tröstande ord och sen typ tusen gånger "håll ut".

  • Lapinette

    nenne - där är jag mer känd som "den där med utomkvedes som bara står och stampar". Måste ge en eloge till systrarna/barnmorskorna uppe på CvL. De är så gulliga och empatiska.

  • Lapinette

    BS - har du dammat av motionscykeln? Ny kost + 30 minuters cykel/promenad varje dag gör susen!

  • Lapinette

    nenne - hur går det med din blödning och har de hört av sig gällande insemination?

  • Lapinette

    nenne - var det verkligen din mens du hade? Låter skumt!

    Ore - de säger att ÄL sker 1-2 dagar efter böj men jag vet att det varit uppe på diskussion samt i tidningsartiklar att den kan se tidigare. För mig stämmer det ganska så bra 24-48 timmar efter böj har jag haft ÄL när jag gjorde insemination (testade med sticka samt gjorde VUL 3 dagar i rad).

  • Lapinette

    nenne - vad härligt att du får starta bums!

    ego - har nu vaknat igen! Får inte sova mer för då lär jag sitta uppe på BT hela natten.

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare