• Lapinette

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Morning girls,

    Hittat till den nya tråden. Vilken bra trådstart Vickan och jag hoppas du mår bättre nu (har inte läst allt som skrevs igår kväll).

    Själv var jag på coctailparty i en stor lya på Östermalm. Födelsedagsbarnet/väninnan går till ett medium, homeopat + akupunktur hos dr Nie för att bli gravid. Hon gjorde 3 IVFer från okt - dec. Hon har energi för fem personer och ger inte upp så lätt!

    En fråga till Frejis - heter din läkare i Södertälje Möllerström ... eller något liknande? Har denna vecka hört talas om denna man som ska vara superbra från två oberoende källor.

  • Lapinette

    Tinga - förstår att du blev rörd och är tacksam för dina små "ekorrar".

  • Lapinette

    Kängu - har inte följt hela soffdiskussionen men vi har idag en 3-sits + en fåtölj som inte är av samma märke som soffan och ska ev. komplettera med en fotball som man kan skjuta under soffbordet. Vi får se men det är det senaste från vår heminredningstjej. Igår stod vi i 1,5 timme i en mattaffär för att välja ut matta till vardagsrummet. Går nu och kikar på provbitarna vi fick hem och det lutar åt en ljusbeige (inte pratktiskt jag vet!).

  • Lapinette

    kängu - hon är helt manisk vår inredningstjej och skulle definitivt behöva ett "eget liv". Maken höll på att bli tokig på henne igår när hon velade och diskuterade alla förändringar hon ville/tyckte att vi skulle göra. När man träffar henne så går det inte snabbt utan tar en massa tid. Men hon har hjälpt oss massor och kostat i princip nada.

  • Lapinette

    Ljusbeige soffa och ljusbeige matta .... vi får se om det blir något kräkandes barn i framtiden !

    BS - vi var på www.wallesochwalles.se/ där de har mycket mattor per kvadratmeter samt gardintyger. Ligger i hörnan Birger Jarlsgatan och Odengatan. Vi ska bara räkna ut hur stor den ska vara och imorgon när jag lämnar åter alla prover så beställer vi.

    Mysbyxornas vara eller inte vara. Jag byter om så fort jag kommer innanför dörren. Går i pösiga safaribyxor (köpta i SA), bhn ryker direkt och på med en långärmad sweatshirt. På sommaren kan jag vandra runt i en asful klänning. Absolut plagg som inte sitter åt någonstans och gärna med ett par tjocka strumpor på fötterna.

  • Lapinette

    nenne - låter skumt! Säker på att du inte hade ÄL senare denna månad och därmed testade för tidigt?

    Själv har jag slutat blöda (IGEN) men hoppas verkligen att det denna gång är över. Har varit "pampersfri" i hela två dagar och firade det hela med att ha efterlängtad sex med maken igår (räknas man som oskuld när det nästan gått 4 veckor?). Tror faktiskt vi är mitt i ÄL-tider ... OM jag nu har någon ÄL. Men skit i samma trevligt att slippa blod och bindor.

  • Lapinette

    Frejis - härligt med SPA. Funderar på att dra iväg någon dag och få lite massage med maken men det blir liksom aldrig av. Ska kanske boka så vi kommer iväg?!

    Trist om det är tanten men det vet vi ju här inne att det inte är någon idé att kasta in handduken förrän vi är helt säkra.

    Ahhh... så det är Möllerström. Min träningskompis ska göra sin nästa IVF med honom eftersom vår läkare fortfarande är i Thailand. Hon tyckte också (efter sitt samtal på telefon) att han verkade supersympatisk.

    EA - jag tror jag hade min mens för 2 veckor sedan. Det var som vanlig mens mitt i allt utomkvedes fjutt, fjutt med blod. Men som sagt, har ingen aning om man kan ha mens och ÄL mitt under en utomkvedes ... fast datumen stämmer jäkligt bra. Nåja, snillen spekulerar ...

  • Lapinette

    Sorry här kommer ett ego-inlägg.

    Jag mår skit! Det värsta är att jag inte vet i vilken mage. Hur vet man sånt? Vaknade i natt av molande menssmärtor IGEN. Tvekade om jag skulle gå till jobbet då jag sovit dåligt och faktiskt har datorn hemma (kan jobba hemifrån). Är glad att jag inte hastade iväg för sen sprang jag på toa 4 ggr inom loppet av en timma. Kramper i magen och diarée, tänkte jaha jag har fått i mig något dåligt och tog en imodium plus. Har nu sovit en stund och har skitont i magen ... är inte helt säker det enbart är diaréen men som sagt hur vet man sånt? Vet inte om jag ska ringa min akupunktur eller CvL eller ingen av dem ... avvaktar.

  • Lapinette

    Om min kramp inte går över så får jag nog åka in till gynakuten men jag avvaktar. Har försökt att nå min akup men hon svarar inte (har säkert kund).

  • Lapinette

    Sorry, hänger inte med i GI-mat och annat just nu.

    Har pratat med min akup samt CvL 2ggr och en av läkarna ska ringa mig senare. Jag hade så sjukt ont att jag låg dubbelvikt i sängen och grät. Maken kom hem från jobbet och nu har det lugnat ned sig. Sa åt honom att ge det 3 timmar (det var så länge jag låg på badrumsgolvet senast). Ska m a o inte göra något utan avvakta. Får jag ont igen så åker jag in. Och självfallet så blöder jag igen. Är så förbannat trött på det här!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare