• Tinga

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Muggles & Kängu - ni är inboxade!

    Lappis - åh, fy bubblan vad tråkigt att x:et inte ger med sig. Det är ju illa nog att det sitter kvar i magen och bråkar, men att du utöver det ska behöva ha ont är ju riktigt trist. Kram!

    Jag besparade mig själv att se Melodifestivalen igår kväll; jag fattar inte varför de ska köra femtioelva omgångar?!? Det finns knappt ens tio bra låtar som räcker till en omgång, så varför dra ut på lidandet? Finalen kan jag tänka mig att se, men resten struntar jag i.

    Idag har vi ställt in en säng till i Piff & Puffs rum, så nu ska de inte dela säng mer. Får väl se om det påverkar nattsömnen något, men jag tror inte det. De har hittills legat skavfötters, men eftersom Puff oftast ligger på sniskan så har de ändå inte haft särskilt mycket kroppskontakt och därför tror jag inte att skillnaden blir så stor när de nu ska sova i egen säng. Sängarna står dessutom i vinkel i ett hörn av rummet, så de kommer ju lätt att kunna "prata" med varandra ändå.

  • Tinga

    Muggles & Kängu - kul att ni gillar huset! Jag håller med dig, Muggles, att man kan möblera det bättre och blir det vårt kommer vi definitivt att ändra på en del. T ex plocka bort barbordet som vi inte alls gillar och sätta matbordet i 90 graders vinkel i förhållande till hur det står nu, närmare köksdelen. Som tur är gillar vi inredningsvalen de gjort när det gäller kök och badrum, eftersom det är så dyrt och bevärligt att ändra på. Att måla om väggarna är ju en enkel match i jämförelse.

    BS - vad trist att Iris blev dålig nu när ni gett er iväg på utflykt. Jag har märkt med Piff & Puff också att de har lättare för att kräka när de har slem i halsen och hosta. Hellre det än magsjuka iallafall, tycker jag.

  • Tinga

    September, MSW & Grodan - ni är inboxade!

    Nenne - så mysigt det låter med promenad där man får pulsa i snö! Här kom det lite snö inatt, men eftersom det är plusgrader var den borta redan imorse. Sen haglade det lite på förmiddagen men på eftermiddagen har solen skinit (och gör så än). Hade egentligen tänkt springa en runda idag, men känner lite "riv" i halsen (för tredje gången på två månader ), så det har blivit en lugn hemmafixardag istället. Synd att störtloppet i VM blev inställt, annars hade det blivit lite mer underhållning i TV-soffan. Hockey är inte alls min grej.

  • Tinga

    Nenne - tack, detsamma (krya på dig alltså)! Hade det varit snö här hade jag gärna åkt längdskidor istället för sprungit på vintern, men det alternativet finns tyvärr inte. Här brukar det räcka med att det är rimfrost i gräset för att barnen ska ta fram sina pulkor!

  • Tinga

    Nenne - Fast lite arg på dig blir jag, att du inte utnyttjar möjligheten till längdåkning när den finns.

  • Tinga

    Nenne - tough shit! Trodde att alla ni som bor norr om Stockholm var experter på vallning - vallatejp; ha!

  • Tinga

    Fast var det inte typ sämskskinn han hade under skidorna, eller? Typiskt Wassberg att komma på en så'n grej!

  • Tinga

    Lappis - det låter ju som en produktiv shoppingtur. Te och muffins; sämre kan man ha det. Fast är det någon som är förtjänt av att ha det lite mysigt just nu är det du. Här ska det serveras banangröt till två små killar, vilket brukar sluta med sanering av både dem och köket!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare