Inlägg från: CeciliaA |Visa alla inlägg
  • CeciliaA

    Såg ni Bondebröllopet igår på tv??

    Fy vilken tråkig chargång i den här tråden!

    Att gnälla på olikas upplevelser av traditioner och ännu värre ha åsikter om hur länge, i det här fallet, Magnus och Emma varit tillsammans innan de gift sig och som någon skrev att de undrar hur länge de dröjer tills man får läsa om skilsmässa *smiley* Usch vilken vidrig kommentar! Hur i hela världen kan man ta sig rätt att säga så om två personer som älskar varandra av hela sina hjärtan och kom inte med att man inte vet det för att man inte känner varann efter 6 månader jag vet många inklusive mig själv som hade kunnat gifta mig dagen jag såg min fästman och ja vi har varit ihop i många år nu.

    Vad vet någon härinne om hur lång tid Emma och Magnus lagt att planera SITT bröllop, någon som känner dom? Nej då tycker jag inte att man ska anta att de inte haft ett dyft med det att göra eller någon rätt att uttala sig negativt eller att antyda att det vore fusk att anlita en bröllopskordinator eller få tips av någon utifrån. Tjäna lite mer pengar då människor så kanske det slipper sticka så mycket i era ögon när någon gör något påkostat.

    Gifta sig i tv eller inte, jag tror att de flesta inte kommer behöva ta ställning till om man vill det eller inte men återigen det gör inte Emma och Magnus bröllop mindre seriöst, genomtänkt eller fint. Tycker det låter som så mycket avundsjuka så det är helt makalöst. Men det är precis som att bara för att det är två offentliga personer som gifter sig så är det fritt att klanka ner på dem. Gör ni det när era vänner gifter sig och de inte håller sin brudbukett perfekt eller går på fel sätt i kyrkan också?

    Kan bara uppmana er att börja tänka efter på vad ni skriver och säger.
    Cecilia

  • CeciliaA

    Vad skönt då fick vi klarhet i det, vilket i och för sig inte har med saken jag skrev i mitt inlägg att göra om attityder och att ta sig rätt att uttala sig om saker som man inte har en aning om.

  • CeciliaA

    Ore: Ja vi delar inte åsikt alls helt enkelt - sen tolkar vi inläggen tidigare i tråden helt olika - mer än så kan jag inte svara är jag rädd, jag hör bara negativitet i de flesta tidigare inläggen men det var ett intressant sätt att läsa in svaren på, lite godtyckligt i mina öron men som sagt vi delar inte samma uppfattning och det är okej.

  • CeciliaA

    Har aldrig fattat det där "när nyförälskelsen släpper". Våran har suttit i i över 6 år men vi är väl en av solskenshistorierna. Skulle dock aldrig kunna leva i ett förhållande där man bara fungerar ihop och har en bra vardag, då skulle jag hellre varit själv under tiden tills man hittar personen som får ens hjärta att hoppa över ett slag och man alltid går omkring med ett leende på läpparna och livet är underbart helt enkelt. Men behöver ju inte oroa mig för jag hittade mannen i mitt liv när jag var väldigt ung och vi kommer aldrig leva utan varann. Så nej att vänta till nyförälskelsen lägger sig är inte aktuellt hos oss, då förblir vi ju ogifta :-P

Svar på tråden Såg ni Bondebröllopet igår på tv??