Inlägg från: Mörk Ängel |Visa alla inlägg
  • Mörk Ängel

    Såg ni Bondebröllopet igår på tv??

    Vad tyckte ni?

  • Svar på tråden Såg ni Bondebröllopet igår på tv??
  • Mörk Ängel

    Nu är jag tillbaka efter en dag på akuten med sambon. Så nu ska jag berätta vad jag tycker

    Jag tyckte att det fanns stunder som var fina och då tjöt jag - när hon sjöng och när hon visade sig för pappa.
    Men jag gillade inte klänningen, den hängde inte fint ner utan var för styv tycker jag. Sen tycker jag att det var lite tråkigt att det inte var de som planerat bröllopet. Hon sa ju något om att det inte var de som valt maten...

    Jag tycker om att pappan leder fram bruden, för även om det inte varit svenskt på flera hundra år, så har det väl ändå varit det? Och jag tycker ändå inte att det spelar så stor roll ur jämlikthetsvinkel..

    Jag och min blivande ska absolut sova isär natten innan. Det blir ju ännu mer spännande då!!

    Det var roligt att se ett påkostat bröllop och se att det är verkligen inte så jag vill ha det!

  • Mörk Ängel

    Jag tror faktiskt att det kommer att hålla! Tycker det är tufft av dem att gifta sig efter 6 mån. Skulle själv kunnat gift mig efter 1 vecka med min älskling!

  • Mörk Ängel

    Nej, jag och sambon har inte alls varit ihop länge utan hade vi bara vågat hade vi säkert gjort det efter en vecka. Då satt vi på IKEA och "planerade" bröllop Så utan facit i hand så hade jag kunnat gjort det. Nu vill vi dock spara ihop pengar, och förlova oss först också, haha.

    Håller med om att Emma sjöng superfint! Och någon sa att det var fint att de kunde öppna upp sig så mycket offentligt, det håller jag verkligen med om! Speciellt som hon är så ung. Jag håller tummarna för dem!!

Svar på tråden Såg ni Bondebröllopet igår på tv??