• Baby S

    Ibland är det svårt att älska... (i dubbel bemärkelese)

    Detta är klurigt. Jag hoppas att du får råd av någon här. Många män blir nog rädda omedvetet när beslut om barn tagits.

  • Baby S

    Detta är så svårt. Jag måste bara säga att jag är "GLAD" (faktiskt) att se att ts inte är ensam om detta. Man tror gärna det när något inte fungerar optimalt i sänghalmen. Man tror gärna att det är ens eget fel.
    Detta var ett problem i mitt förra äktenskap. Det var något jag trodde att jag ensam om, pratade inte med någon om. Mådde dåligt av och aldrig tog tag i.
    Jag tror personligen inte på att sexiga kläder skulle kunna automatiskt lösa problemet. Däremot måste man kunna prata om det.

  • Baby S

    Mörk Ängel skrev 2009-01-23 15:11:38 följande:


    Nej, jag tror inte heller sexiga kläder hjälper i längden, men kanske kan det hjälpa att få en liten knuff att "komma ihåg" att det faktiskt är härligt med sex. Det är så lätt att bara låta bli för att man är trött!Löste du det problemet Baby S, i ditt förra äktenskap? Hur gjorde du i så fall? Och hur tror ni alla att det börjar?
    Nope. Det gick åt skogen. Men jag kan inte svära på att det berodde på sexlivet, kan lika gärna ha varit att vi tog varann för givet överhuvudtaget och att sexet blev lidande kan ha varit en bieffekt av många saker. Hade vi löst de sakerna hade kanske sexlivet återgåt till det normala. Men det får jag aldrig veta nu.
    Det enda råd jag kan ge är att ta tag i det!!! På något sätt...
  • Baby S

    Mörk Ängel skrev 2009-01-23 15:20:13 följande:


    Det var tråkigt Baby S, vi får hoppas att det inte berodde på det utan att det var andra faktorer. Även om jag tror att sexlivet är grymt viktigt för förhållandet!
    Ja, det är ju det. Sen har ju vi alla olika stort behov av sex, egentligen är det inte det mest elementära för mig utan snarare intimiteten och kärleken. Men saknas det sex från någons sida då måste man ju ta tag i det.. På något sätt!
  • Baby S
    jojanna skrev 2009-01-23 15:26:08 följande:
    om du har möjlighet så se filmen smother. (läste typ första inlägget om nervositet inför barn) nu skall du ju inte ta filmen helt på allvar, men den är rätt ok och ger en liten tankeställare.
    Vad handlar den om? *nyfiken*!
  • Baby S
    jojanna skrev 2009-01-23 15:40:30 följande:
    Baby S skrev 2009-01-23 15:27:58 följande:den handlar mest om mamma son relation, men också att denna son och hans fru (spelad av liv tyler)har börjat med funderingarna kring att skaffa barn. Under filmens gång är det en som ger en kommentar till denhär sonen/mannen om olika tips på hur man kan förminska sin spermproduktion så chansen att frun skall bli gravid är minimal. Först skakar han på huvudet åt hela iden men desto mer han tänker på saken desto räddare blir han att få barn. risk för att bli smått nervös finns då man ser filmen, men bara man orkkar se hela så är den rikitgt bra.
    Okej. Jag tror också att barnplaner ställer till det omedvetet hos en del män. Eller kan ställa till det, rättare sagt.
  • Baby S
    Celeste97 skrev 2009-01-23 16:47:28 följande:
    Jag känner med dig TS, men jag har ingen aning om vart du ska vända dig! Jag kollade på Vårdguidens hemsida, men det enda man kan få hjälp med under "Sex- och samlevnad" är att testa sig för könssjukdomar eller få hjälp om man blivit våldtagen. Och på sidor om familjerådgivning verkar det mest handla om hur man gör med utåtagerande barn...Är detta verkligen så ovanligt att det inte finns någon hjälp att få? Tänk om man riskerar att bli barnlös pga för lite sex - tror ni att läkarna skrattar åt en och tycker att man ska skärpa sig? Jag tycker det är lite skrämmande faktiskt.
    Risken finns nog.. Just när det gäller typ familjerådgiving tror jag att många känner att detta är så otroligt privat att man ogärna ställer upp och pratar om det med en främmande på det sättet. Men det kanske bara är jag...
    Det är tabubelagt. Och dessutom har många en attityd kring detta som att de som inte har eller får tillräckligt med sex hemma borde ta och dra därifrån fort som f*n, vilket inte direkt är hjälpsamt.
Svar på tråden Ibland är det svårt att älska... (i dubbel bemärkelese)