Inlägg från: Danielaa |Visa alla inlägg
  • Danielaa

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 4!

    Hallå girls!


    Tusen tack för en SUPERTREVLIG date idag igen! Alltid så kul när vi ses! Jag å Skille har redan planerat vår nästa date till på söndag, underklädes-shopping! Nån mer som e sugen på lite snygga underkläder?


    Sweetsun: Klart du ska va me på SB! Ska bli riktigt kul! Va lite "nervig" innan, kändes lite småskumt... Men nu tycker jag bara de ska bli såå kul! Skille hade ju maaaassaaa bra idéer oxå! Ska kika på datumen oxå, kanske får göra de imorrn...


    Funderade... Har vi nån "lista" me mail/msn? Å kanske mob-nr till alla...? Kan ju va bra å ha inför träffar å även annars om man behöver nå någon...?


    Hummle: Supersnygga inbjudningar!


    Tack för hjälpen Baver me färgvalet oxå på Inex idag! Där hade jag kunnat bli stående länge å väl annars...


    Tänkte slänga in en bild i mitt galleri på klänningarna jag funderar på nu.. Både den "Venus-klänningen" som Tx2 hittade, som jag egentligen hade bestämt mig för! Å en till som jag hittade bild på nånstans! Nån som har lust å säga va ni tycker...?


    Å, igen, TUSEN TACK för idag tjejer! Puss å kram

  • Danielaa

    Såå, nu ligger bild uppe på båda klänningarna... Venus-klänningen ska va större underkjol under så den blir mer volym på än de e på bilden... Tx2 vet precis hur den ska va...

  • Danielaa

    Hummle: Jättekul att du kom med igår!


    Myrmor: ojoj, den va oxå riktigt fin! Vet inte om kjolen känns lite för "lätt" å "flygig" för mig...? (Försöker komma på sätt att inte ha ännu en att välja på... )


    Men av dom andra två tyckte du Venus-klänningen va mer jag eller...? Eller missförstod jag då...?


    Va tycker ni andra...?

  • Danielaa

    Tx2: Såå kul me klänningen som snart kommer då!


    Skille: Tackar för senast! Jättekul me en heldag me shopping! Även om de inte blev shoppat alls så mycke som jag hade velat...! Sur för underklädesaffärer me dåligt sortiment!


    Myrmor: Man skaaaa inte handla när man e hög! Kan bli rätt tokiga resultat på de...


    Tx2: Provdukade gjorde jag lite igår, här hemma bara på matsalsbordet... Men fint blir de, ännu bättre än jag hade sett de framför mig, så vi e nöjda me de vi tänkt oss! Säg till om bilder kommer sne så vi får kika!


    hummle: Kul me positiva kommentarer på inbjudningarna!


    Å svar om klänningarna jag väljer på just nu.. Dom flesta av er har ju sagt Venus, eller båda! Å inte kan jag bestämma mig bättre för de...! *Funderar lite till*

  • Danielaa

    SB: Har skrivit upp mig nu! Hade alldeles blandat ihop datumen... Har skrivit om de i den andra tråden!


    Tx2: Jaa, tog lite bilder på dukningen men de va lite svårt å få bra bilder tycker jag! Kan lägga upp dom imorrn eller så!

  • Danielaa

    Nu har jag kikat lite på SB-bilderna som A pratade om... VARFÖR e alla pin-uppor så perfekt smala å snygga!? *Grrr* Å VARFÖR e inte JAG de!? *Grrr*


    Ska bli tokigt kul me SB! Ser verkligen fram emot de nu! Sur bara att jag inte hittade mitt andra underklädes-set när jag å Skille va ute, men de hittar jag nog snart!


    Nu ska jag återgå till inbjudningarna igen! Har kommit igång riktigt me dom nu!

  • Danielaa

    SÄG ATT NÅN E ONLINE!!! Jag tror jag (äntligen) har bestämt mig för min klänning! En helt annan... Den här e den allra första jag våg å ville ha när jag började kolla på klänning, precis när vi bestämt bröllop! Nån som kan hjälpa mig...? Me slutgiltiga beslutet...?

  • Danielaa

    AAAAAHH!!!! Jag har beställt min klänning!! *Överlycklig!!*

  • Danielaa

    Skille: Jaa, de e inte lätt me BH de märkte vi ju då!


    Angelica och Skille: Klänningen finns på bild i mitt galleri! *Lycklig* Sååå nöjd! Kommer bli helt perfekt!!

  • Danielaa

    Angelica: Skönt å ordnat me kock då! Å vilket pris! Ibland har man tur!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 4!