• Igia

    Sundsvall nr2

    Vad roligt. Nyfiken på bilder sen. Var beställde du från? Jag tänkte beställa min i april, ska beställa tärnklänningar samtidigt men min syster som är ena tärnan är gravid nu så måtten blir inte riktigt som de ska


    thildamy skrev 2009-01-26 13:27:22 följande:
    Har igår betalt in för min Klänning så nu ska den tillverkas !!!! Så spännande att få besked när den ska skickas...hoppas nu bara att alla mått blev korrekt tagna!Köpte även klänningarna till Thilda och My.. och dom blev skickade i Lördags så vi får se hur lång tid det tar.Ville bara skriva ner det är så glad!
  • Igia

    Vi har börjat maila runt bland tårtgörare och hotell. Måste säga att det är väldigt dyrt med tårta... Hmm

  • Igia

    Våningen är den 7/2...


    Peny skrev 2009-01-27 22:27:47 följande:
    Hänger på Blygbruds tips om Skönsbergs Herr- och damfrisering. Alla är duktiga men särskilt ägaren Petra. Trevlig och proffsig Annars ska väl Trudes vara okej också...Thildamy: vad är det för företag som ska sy upp klänningarna? *nyfiken*Själv har jag shoppat lite idag. Hittade ett par jättefina och lite tuffare skor att ha under bröllopsklänningen. De fanns på Wedins och kostade endast 249:- Hade spanat in några skor för 49:- och 149:- (på rean) men det fanns bara från strl 38 och det blir alldeles för stort trots extrasulor Men jag är nöjd ändå! Blev 100:- mer än jag tänkt mig idag men om man jämför med "riktiga" bröllopsskor så kan ju de gå på hur mycket som helst Så det är ett tgips till er: gå och spana på Wedins! Sen fyndade jag ljusstakar på Hemtex. Tolv stycken för 160:- !!!Kan ju stå ut med det... Så där är ytterligare ett tips: spana in Hemtex för att hitta grejer till dukningen!Visst är det nu på lördag det är bröllopsmässa i Söråker?När är det på Våningen? Visst var det nästa vecka eller är jag bara förvirrad?
  • Igia

    Vad betalar ni per bit hos henne?


    BlygBrud skrev 2009-01-27 22:16:22 följande:
    Annat frisörtips... Skönsbergs Herr och Damfrisering. proffsig och bra!Tårta..jo..inte billigt. Vi har betsällt vår på Kesrtins tårtmakeri. Är helt enkelt godats och bäst, tycker jag.
  • Igia

    Har skickat en mailförfrågan till henne för snart en vecka sedan så jag väntar fortfarande på svar. Har skickat till Café Charm och bakgården oxå. Charm har svarat me ninte de andra två...


    BlygBrud skrev 2009-01-29 13:54:21 följande:
    Vi betala ca 40:- biten. Men då har vi chokadbotten, fyllning av vit chokladmousse och hallonmousse. Gott!! Men kolla på hennes hemsida: www.tartmakeri.se Misstänker att vi är några stycken som kommer "springa på varandra" ute i Söråker på lördag. jag är den blyga tysta som står i hörnet.
  • Igia

    Ni som ska på mässan. Ni får gärna berätta om ni hittar nåt bra. Typ tårtor, florist el transporter. Vi ska gå på Bröllopsmässan på Grand Hotel imorgon. Vi konstaterade att det skulle bli lite långt att åka till Sundsvall bara för mässa...

  • Igia

    Fotograf: Frökenfotograf ska vi ha. Mkt trevlig och i våra mått inte så dyr. Hon kommer fota oss efter vigsel och sen brudskål och alla gäster. Två dgr senare ska vi ta TTD bilder och för det betalar vi 5400:-. Då får vi alla bilder högupplösta på DVD ca 700st, en förstoring och 15 bilder till album. Det ingår även reseersättning i det priset. Hon jobbar tills hon känner sig nöjd, känns bra.

    Tårta har jag gjort kostnadsfråga på hos Café Charm- 34:-/bit, Tårtmakeriet 30-42:-/bit
    VÄntar på Bakgården...

    Hoppas det hjäper dig lite


    thildamy skrev 2009-02-01 14:52:43 följande:
    Hej!Har nån av er tips på billigare alternativ åt mig ?*Fotograf*Bröllopstårta*Brudbukett*BruduppsättningBudget tyner
  • Igia

    Vad fina de blev! Blev tjejerna nöjda?


    thildamy skrev 2009-02-05 22:31:44 följande:
    idag kom näbbklänningarna från honk kong snabbt gick det postade 29/1 Och sååå fina..Perfekt i strl. har räknat med att mina barn ska växa ca 3cm tills dagen D + att dom ska ha skor så tummen upp för mig.Fotade klänningarna med barnen i Finns i mitt galleri under starka bilder..Kika in och ge mig ett utlåtande!
  • Igia

    Jo, det går sakta men säkert... Satt och pysslade lite igår och kom på att vi ska göra egna kuvert av tapet så det känns bra. Sen är det mest hotell frågan och brunchen som är det stora jobbet just nu. Vi har fått lite priser från 4 hotell och kan väl tycka att de inte är allt för generösa med sina erbjudanaden. Fast på den ena skulle det ingå midda. Varför kan man undra? Bra på fredagen men på lördagen så ska det ju inte ätas där... Märkligt men man kanske kan ta bort det och få ner priset lite till


    Peny skrev 2009-02-06 09:53:09 följande:
    Hur går det för er?
  • Igia

    Spännande! 22dgr... Då förstår jag att det mesta borde vara klart


    MrAndMrsImpuls skrev 2009-02-06 11:00:06 följande:
    här är det mesta fixat, sitter och pysslar med lite trycksaker mm. Men det känns skönt att den stora dagen snart är här, förväntningarna är stora nu. Kan inte fatta att vi är gifta om 22dagar!!!! Allt har gått så himla fort!
Svar på tråden Sundsvall nr2