• Lennarts Fru

    Unga Fruar/Blivande fruar under 30?

    Undrar om de finns många av oss yngre brudar här som är under 30 år?

    Själv är jag lyckligt gift i 3 månader och snart två veckor och är 20 år gammal ? =)

  • Svar på tråden Unga Fruar/Blivande fruar under 30?
  • paradisfågel

    Lennarts fru, tror inte du behöver oroa dig över att du låter illa..

  • JockesTess

    Hej hej! Ja jag är 25 när jag gifter mig :)!! Min m2b är 28 år!

  • Lennarts Fru

    dela med er av idér på dekorationer, blommer, pyssel, lekar, festprogram, billiga sifor med klänningar eller andra saker inför bröllopet =)

  • Lennarts Fru

    jag har ett tips angående inbjudningarna, om man vill att gästerna ska veta att de händer något säskilt den dagen men man vill inte att någon ska veta vad riktit än, så kan man ju skicka ut ett litet kort "den sjunde oktober -09 så kan du ju försöka att inte planera något..." typ skicka ut anonymt för att sedan nån månad efter de kanske skicka ut dom riktiga inbjudingarna ..

  • Lennarts Fru

    fick en ak av min pappa idag, en bröllopsbok där man skriver och berättar om hur man träffades, hur förloningen gick till, om vigseln, festen och allt annat, sen skriver man i den allt eftersom årewt går, förtsa bröllopsdag, andra bröllopsdag, silverbröllop, guldbröllop och plats för bilder och en fält där man skriver om viktiga familjehändelser.

    jag har satt in vigselbeviset i den och jag har klistrat in två roser gjorda av servetter som min mamma gjorde på våran bröllopsdag och satte vid våra platser som en extra "touch" i dekorationen för mig och min man .. =)

    finns lite bilder på den i galleriet .. kika gärna

  • Diz

    Jag har hur mycket idéer som helst om dekorationer och sånt, men ska jag skriva allt det här så blir det en mindre roman... Tror nog att det är smidigare om folk får fråga det dom undrar över istället.

  • Lennarts Fru

    Diz, ja de är ju klart i och för sig, men de finns ju mycket folk kanke inte tänkt på ;) hihi

  • Lennarts Fru

    Har ni börjat julpynta än?
    jag är sugen att börja idag.

    Sätter ni upp julgranen i samband med att ni julpyntar eller kommer den upp senare, närmare jul?

  • Svanboet

    Oj här händer det grejor. Missar man en dag är det ju massor att ta igen när man loggar in nästa gång. Kul att se så många här.

    Denna vecka är jag på kurs i Finland... jobbigt att vara ifrån min älskling men på söpndag kommer jag hem och då blir det middag med levande ljus och myspys i soffan. Inte kunde jag väl fatta att man saknar nån som man levt så länge med. Ville bara få det sagt

  • Lennarts Fru

    Idag fick jag en spontan present av min älskling .. en så kallad "bara för att jag älskar dig mäst i världen, min underbara fru - present"

    Jag älskar att sjunga och de vet min älskling om, så jag fick ett spel som heter Lips, de är samma som sing star.. ett typ av karaoke spel... har suttit och sjungt med min syster heeeeeela kvällen ! helt underbart, super kul !

    jag som hade änkt julpynta idag.. jo pyttsan som att blev nått av det !

    Lennart son har förövrigt tappat sin mobil idag. tredje mobilen på 2 år. första, värde 3000kr, andra var värd 2000kr, tredje ungefär 2000kr.. men idag fick vi nog, men eftersom att vi har lite "problem" men den sonen så måste vi kunna ha telefon kontakt via mobil, så en mobil behöver han.. han fick en 400kroners mobil idag och vi har sagt att tappar han den så får han inte gå ut fören han haft råd att köpa sig en egen mobil.. han får nämligen inte gå ut utan en mbil så man kan ha tät kontakt å fler mobiler köper vi fasen inte.

    under somaren har grannen varit in närmare 6 gånger "hej, visst är de här antes mobil, den låg i sanlådan", eller så låg den på deras altan, eller på gräsmatten, eller vid eldstadn ..

    haha .. jag var måtta less och förbannad på han idag när jag sedan skullh hämta han på skolan när han ringt och bett mig komma och jag fick vänta i 45 minuter. han påstod att han stått ute och väntat men inte sett mig så jag kan inte varit där.. till sist kom sanningen smygandes fram, han hade spelat pngis ,med sina vänner !! gaaaaaah !! jag var inte glad...

    men trots allt var de en underbar dag när jag fick min "bara för att jag älskar dig mäst i världen, min underbara fru - present"

Svar på tråden Unga Fruar/Blivande fruar under 30?