• Tx2

    Den Borgerliga Tråden

    Det är jag som har tagit kontakt med Lena för att kolla så att vi hade kvar bokningen och kolla om så att vi kunde få plats med alla våra gäster. Tog då samtidigt upp att vi inte hade så bra koll på hur det fungerar. Tidigare har ju dammen alltid varit platsen som vi tänkt oss men den är ju numera för liten.

  • Tx2

    skruttguma: det var vad Lena sa till oss första gången, men dem har alltid tipsat om dammen när vi pratat med dem. Men efter att ha varit där o kikat på ett bröllop så kändes det trångt för oss. Och det var då jag kontaktade Lena igen för att höra om det skulle gå el om dem hade tips på andra lämpliga platser o höra hur det fungerar med alla besökare, dammen är ju lite lättare att "stänga" av.

    Trodde att du hade datum efter Sweetsun? Jag gifter mig innan henne.

    Det beror på vilken kommun du väljer ifrån. Gbg tar en avgift om man inte viger sig i rådhuset plus reseersättning. Hade vi tagit kungälv hade det inte varit någon kostnad (förutom present) men å andra sidan har vi ju valt/betalar för en av deras vigselplatser.

  • Tx2

    Något mer vi kan synka?
    Jag har inte hittat min klänning, kan jag ta din


    SweetSun skrev 2008-11-14 18:13:01 följande:
    hah ja vi har samma vf och samma vigselplats! bara 2 veckor emellan
  • Tx2

    Vad kul! Var det miguel? Har ni bestämt er för fästningen el i trädgården?

  • Tx2

    Vi skall vigas utomhus, men har en backup plan (inne i tornet) ifall vädret inte är på vår sida.

  • Tx2

    Vi nämner inte heller att det är borgligt. Det är vår önskade klädkod som dem i så fall får rätta sig efter. Om det är en präst el en politiker som håller vigseln är inget som våra gäster behöver känna till om innan. Ser ingen anledning till att informera om det. Bröllop som bröllop, det är kringarrangemanget som sätter stämningen. Tycker jag.

  • Tx2

    kul att du hitta hit!
    Skulle ni även ändra på en massa kring arrangemang?

  • Tx2

    Jag är impad mullenuh till helomvändningen. Fast ni behöver inte ändra hela konceptet, tänker på inbjudningarna. Går kanske att göra justeringar på inlagan (om ni har det). Tror det blir kanon.

    emmli76: härligt med datum o plats. Kollade oxå in ordentligt platsen vi skall vigas på förra helgen tillsammans med vår högra hand under vigslen. Kändes så bra och rätt.

  • Tx2

    Mullenuh: då är det kanske inte så svårt att göra om. Kul att han blev glad.

Svar på tråden Den Borgerliga Tråden