• Nocia

    Sundsvall.

    Vi gifter oss 22/5-09 i njurunda, har dock inte bokat kyrkan än. De bokar visst inte så långt i förväg. Gästerna ska bo på Dingersjö värdshus och festen hålls på Värsta borg. Vi kommer att laga maten själva.

  • Nocia

    Jag har ingen aning om frisör. Då jag bor i Njurunda känns det mest logiskt att hitta någon här. Vill bara ha stora lockar, ingen avancerad uppsättning så om inte min bästa vän eller svärmor kan, borde ju i princip vilken frisör som helst kunna fixa det. Vi gifter oss dock på en klämdag (kristi-himmels-helgen) och det är ju inte allt som är öppet då, men det ordnar sig.
    I nuläget ska jag inte ha någon brudbukett så det har jag inte tänkt på alls.

    Men vi har bokat Njurunda kyrka! Egentligen har de enbart begravningar på fredagar men gjorde ett undantag då jag hade så fin motivering. Motiveringen var så att ALL vår släkt är tillresande och då tyckte vi att det var så bra att ha tid både före och efter bröllopet till resa och hjälp. Snäll kyrkoherde som gick med på det!

  • Nocia

    Catering... jag har inte så stor koll. Men Lasse matstuga har väl ok mat.

    Vi ska laga vår egen mat så jag har inte kollat upp catering alls. Snart hade jag tänkt att vi skulle bestämma menyn, men jag vet inte om sambon tycker att det är för tidigt.

  • Nocia

    Vi kommer att hålla till på Värstaborg i Njurunda. Den rymmer över hundra personer och i köket finns en storhushållsdiskmaskin. Suveränt när man lagar maten själv! Finns dessutom massor med porslin och glas. Billig hyra var det, 2600 för en kväll + 300 extra per dag utöver "den stora dagen".

    Här kan man läsa lite mer
    www.nivren.com/

  • Nocia

    Vi har valt att skicka inbjudningarna efter jul så de inte blandas ihop med julkorten. Risken finns ju att någon missa inbjudan...

    Såg att jag skrev fel ang Värstaborg. Priset är 2000 + 300 extra per dag. Så det var ännu billigare än jag trodde!

  • Nocia

    Oj, ingick städning och diskning? Ja då skulle jag lätt betala 1000 extra. Vi har hyrt Värstaborg tor-sön. Fredag är stora dagen så vi hinner duka och ställa i ordning dagen innan och kan lämna disken och städning till lördag eller söndag. Känns bra.

  • Nocia

    Vilken typ av band? Dansband, coverband, trubadur... listan kan göras lång. Har ingen koll på DJ. Det man kan göra är att kolla med Kulturskolan eller estetiska programmet om de har någon att rekommendera. Vi ska (ev.) ha ett band från Kulturskolan. De spelar kanske i 45 minuter men vi känner att det räcker. Sen blir det musik på cd/mp3.

  • Nocia

    Vi ska trycka våra inbjudningskort. Är inte så pysslig av mig (fast jag jobbar på förskola). Sambon designar och sedan lämnar vi på Kaltes för tryck. Snabbt och enkelt.

Svar på tråden Sundsvall.