• fru AM

    Ännu en tur med barnkarusellen

    Undrar just om jag ska försöka locka med min lunchdejt till Bistro Berns som har Moules Frites på menyn ...?

  • fru AM

    Det är bara att fråga på då Lappis! Skönt att vara av med de grå, om än tillfälligt. JAg fick min första grå strån vid 23. Jag har mest en lång remsa i håret som är grå (kan vara lite coolt, vilket jag fösökt övertyga min frisör om. Han är helt oförstående och hävdar att man genast ser tio år yngre ut utan de grå ... Så jag är också färgad )

    Har nu köpt clearbluetest som bränner i påsen (de har slutat med det digitala tre-packet vilket är en skandal! Nu får man köpa styckevis. De girigbukarna!). Kanskekanske testar jag ikväll istället (efter fredagsamaronen) - det viktiga är att maken är hemma och håller mig i handen.

    Lovar att dyka in här senast måndag och rapportera!

    Lappis: Ha det härligt söderut! Ät några moules för mig!

  • fru AM

    Mitt lunchsällskap hade siktet inställt på wok + sushibuffé för 90:-. Inget Bistro Berns där. Middagsmaten blir hämtmat. Inga moules idag således. Men SNART!

  • fru AM

    BS: Jag måste kanskekanske smälta resultatet lite innan jag offentliggör det. Oavsett vad det blir.

  • fru AM

    Ett gott musselrecept som jag fick av min farmor när jag var tio år (trots att det är på burkmusslor). Alltså riktigt 70-/80-talsonyttigt men GOTT:

    Lägg (avrunna) burkmusslor i en ungsfast form. Klicka över smör, rört med pressad vitlök, citronsaaft, rivet citronskal och hackad persilja. Strö över lite rivebröd/ströbröd. Gratinera i ugn tills smöret smält och ströbrödet är gyllenknaprigt. Ät med bröd att doppa i smöret.

  • fru AM

    Usch. Nu är jag inte alls sugen på musslor o skaldjur längre!

    Vill passa på att berätta att jag inte äter ål längre - inte sedan jag fått reda på vad de äter...

  • fru AM

    Trevlig helg, tjejer! Nu ska jag pipa iväg och pollettera ut Livia från dagis. Med eller utan bajsblöja - det ska bli spännande ...

  • fru AM

    Hej så här på söndagskvällen såger jag ... eller snarare VI - eftersom det mot min förmodan faktiskt gömmer sig en liten gynnare i magen!

    Blev först ytterst förvånad när "gravid" dök upp i rutan och sedan spred sig ett slags lugn. Det blir bra det här. Det senaste dygnet har dock oron smugit sig på, vad ska sonen säga (han har uttryckligen sagt att han inte kommer älska ett syskon utöver sin redan befintliga syster), hur ska Livia ta det hela, hur ska förlossningen gå, hur kommer min kropp se ut efter tre barn etc ... Men min man är cool och jätteglad. Och det är jag också - egentligen.

    Söndagskram till alla!

  • fru AM

    Tack för snabba grattis!

    Nenne: Er resa med syskonbarnen: vilken bedrift! Grymt impad. Sånt där tempo skulle inte jag klara, tror jag. Hur gamla (och hur många) är ungarna?

    Man skulle inte bara vilja ha haft dig som brödrost på bröllopet utan även som extramoster!

    BS: Urinvägsinfektion - så läskigt! Sånt kan vara riktigt lömskt (svår diagnosisterat) på småttingar har jag förstått. Förstår inte ens hur man lyckas ta urinprov på ett blöjbarn!?

    Cicci: attans böj!

    Någon som vill ha en burk bidrottninggelékapslar (oöppnad - så effektiv var den tydligen )???

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen