• fru AM

    Ännu en tur med barnkarusellen

    Telis: Riktiga ALKIS-skakningar var det. Och så ryckte det i underläppen på henne - hela tiden!

    H*** F*** - givetvis! Det pervostället!

  • fru AM

    Telis: Det kanske är sån där Line Dancing (när man står på rad med tummarna i skärphällorna) och vagg-dansar synkat ... Lova att ni videofilmar!!!

  • fru AM

    Och här har det blivit dags att dra på sig feststövlarna och vanka iväg (helt osynkat) till lanseringsmottagningen ... Tjoflöjt!
    (hälsar AM som hällde lite sherry i Karl-Johan-soppan och därmed närmar sig sin driftkucku Suellen i beteende ... )

  • fru AM

    Hejhej alla banklåns- och rödflammighetssnackare! Såg mitt namn nämnas och påpekar bara lågmält att jag "bara" är på dag 42 idag. Alltså ingen test förrän på lördag - tidigast. Om nu inte tanten hittar hit. Och eftersom jag är ogravid till motsatsen bevisats sörplade vi i oss lite vin så här på onsdagskvällen (Alfa Zeta Amarone)'
    Kram till alla!

  • fru AM

    Lappis: Men jag har ju världens längsta cykler numera (tror jag) och det är så sorgligt att att få minustecknet. Då tar jag hellre blodet i brallan ...

  • fru AM

    Nenne: Aha - ännu en (eller två) som gillar att lampan är tänd!

  • fru AM

    Jag är t o m så sträng at jag hävdar att det inte räknas om lampan till äventyrs skulle ha varit släckt ...

  • fru AM

    Hej alla! Börjar bli riktigt sugen på akupunktur efter allt prat om era sessioner. Främst för att jag tror att det skulle knna vara bra för min rygg och allmänna välbefinnande.

    Idag är det - för er som undrar - dag 44. Så jag ska testa imorgon. Jag vacklar mellan att tro att jag är gravid och att tro att jag är i klimakteriet (även om det kanske är lite tidigt ...). De mest misstänkta symptomen: fryser hela tiden och är lite lätt illmående och matt. Men det mest talande symptomet ömma bröst lyser med sin frånvaro. Det trevligaste vore ju om jag var gravid. Om jag inte är det är det något allvarligt fel på mig. Och det vore ju jobbigt ...

    Cicci, Snartis, Koko och Frullan: KUL att ni grejade en kräftskiva med barnen och allt. Hur gamla är småtrollen nu?

    Apropå dagisdebatten: Har två gånger denna vecka hämtat en nerbajsad Livia. Personalen har missat blöjan under galonisar och allt. Lätt hänt kanske men jag blir sur ändå för går barn för länge med bajset så blir det ju sår och irritation. Dessutom lyckas de alltid sätta på henne fel tröjor och byxor på eftemiddagen (= dvs inte hennes utan någon annans. Hur svårt kan det vara? Det står ju namn i alla hennes.) Dagens bitchinlägg!

  • fru AM

    Mugglan: Amarone är gott! Systemet har några på halvflaska om ni vill testa lite bara. Min favorit är anars (just nu) A (Alfa Zeta - www.systembolaget.se/SokDrycker/Produkt&Butik=0&SokStrangar= ) Choklad är bra till. Fast jag tycker att det passar till det mesta i matväg med (köttiga rätter) ... Även i ensamt majestät. En mumsig Gruyère-ost kanske.

    Piggelin: Moule frites vore gott just nu (fast inte med amarone till )

Svar på tråden Ännu en tur med barnkarusellen