Inlägg från: Bride in England |Visa alla inlägg
  • Bride in England

    Hur gammal bör man vara för förlovning?

    Som sagt, alder ar bara en siffra...MEN ofta star den for hurpass mogen och redo man ar for att gifta sig. Jag tror PERSONLIGEN att majoriteten av folk under 20 kanske inte riktigt ar klara med sig sjalva och dessutom kanske inte har hunnit vara i ett valdigt langt forhallande. Jag tycker nog att man ska testa att bo tillsammans ett bra tag innan sa att man lar kanna varandra pa djupet och testar vattnen innan man lovar varandra att vara tillsammans for resten av livet.

    Men naturligtvis finns det undantag - och det ar bara du sjalv som kan avgora vad du tror ar bast for dig. Dock ar giftermal nagot som bor tas pa allvar, och jag hade nog gett det nagot ar till om jag var sa ung. Man far gora misstag, men det ar ju onodigt att oka chanserna for att bega ett misstag - forminska dem istallet genom att ge ert forhallande lite mer tid.

    Det ar min asikt

    Sen galler samma sak om det ar ett par over 30 som traffats och gifter sig nagra manader efterat - det tycker JAG ar pa tok for tidigt. Men som sagt ar det olika dar med - det finns sakert en minoritet som har gjort detta och klarat sig jattebra och fortfarande ar gifta efter en massa ar.

Svar på tråden Hur gammal bör man vara för förlovning?