• Meya

    Challe från Skellefteå!

    Jag blev nyfiken på butiken i Skellefteå och ringde dit. Man ska tydligen beställa tid för provning. Måste man göra det? Kan man inte få prova om man hittar något fint oavsett om man beställer tid eller ej? Är affären stor? Är klänningarna väldigt dyra eller tror du att det finns någon under 4000? Hur är servicen? Detta var många frågor men hoppas du kan svara på någon i alla fall.

  • Svar på tråden Challe från Skellefteå!
  • Meya

    Hej blivande brudar!!!!!!
    Tack för alla era tips och råd!
    Jag for till Cinderella i Piteå dag och klev direkt i min drömklänning som jag inte trodde fanns . De hade många i min storlek (36) och hon i affären var toppenbra. Jag ska åka och prova igen i juli så att den passar och inte behöver sys in. (vi gifter oss i början av augusti)Jag är lite orolig att man ska gå ner i vikt under sommaren men jag får väl bygga lite muskler så att det kompenserar. Klänningen var helt utan axelband-alltså bara axlar, fint broderi över byst och liv och härligt släp....Dock blev det lite dyrare än vad vi planerat från början men eftersom min fästman också blev förälskad i den så var det hela avgjort! Nu kan jag sova lugnt på nätterna och förhoppningsvis slutar mina mardrömmar om att jag inte har hittat nån klänning.
    Ha de bra och lycka till med allt planerande!
    /Meya

  • Meya

    Hej Joka!
    jag ser ingen klänning på adressen som du angav....gör jag något fel? Jag blir ju jättenyfiken för att se om det är den klänningen! Vad kostade den att hyra för er?

  • Meya

    Joka!

    Nu kan jag se din klänning! Den var otroligt fin! Ni se verkligen lyckliga ut på korten!

Svar på tråden Challe från Skellefteå!