• Upprymd

    10 kg på 3 månader?

    Hej på er!

    Hur går jag på bästa sätt ner 10 kg på 3 månader?

    Har någon testat äppelcidervinäger?
    Nutrilettes "bars"? Promenader före frukost?

    Jag söker guldknep!

    Hoppas på svar snart!

  • Svar på tråden 10 kg på 3 månader?
  • hea

    Drick Nutrilette 5ggr/dag och tugga morötter och tomat tex om du har tuggbehov.Gå ut och gå varje dag och drick mycket vatten.Jag gjorde detta ifjol men körde vecka ett med halva dagen Nutrilette och halva mat ,två veckor Nutrilette och vecka 4 som vecka 1.Gjorde så några månader och gick ner ca 10 kg.Höll vikten tills jag träffade en underbar kille som bjuder ut mig på pizza stup ikvarten och älskar chips,ostbågar och godis som jag.Det är mitt eget fel att jag gått upp för så länge jag tänkte på vad jag åt och bara syndade lite med barnen på lördag stod vågen still.
    Lycka till tjejen, men tänk på att vad du än väljer för att gå ned i vikt måste du ändra dina vanor för gott för att behålla din nya figur!

  • Upprymd

    Hej Hea!

    Jag har gått med i aftonbladets viktklubb sedan en tid. Kan jag verkligen tipsa om!!! Kul är det. Kolla www.aftonbladet.se!

    Tack för ditt svar förresten!

  • Sydneybruden

    Anonym som alskar vin,
    jag ar som du, njuter verkligen av ett gott rott och att sitta och 'tjota' med kompisarna, det ar det svaraste att avsta ifran nastan!

    Jag forsoker begransa mig till att bara dricka vin en gang i veckan, ibland blir det tva om vi gar pa fest eller sa men annars bara fredagskvallar. Sen forsoker jag att inte dricka lika mycket, bara for att man oppnar flaskan behover man ju faktiskt inte gora slut pa den... (precis som med choklad - jag forsoker lara mig att spara en del till nasta gang). Eller dela en flaska med m2b eller kompis, och sen far det vara bra.

    Men det viktigaste ar inte just vinet utan det jag ater till. Jag tokalskar goda ostar med salta kex till, som ju tyvarr har fler kalorier an sjalva vinet.. likasa chips och annat gott att smarra till. Kan du hitta andra alternativ till snacks eller skippa dem helt sa ar du ett gott steg pa vagen!

    /Nina, som trots allt funderar pa att 'synda' med ett glas Shiraz ikvall.. ;)

  • ranunkeln

    Prova cambridge kuren, se www.cambridgekuren.se
    Jag gick på så kallad "ren kur" och rasade i vikt, samtidigt som jag mådde väldigt bra.
    Kan vara en genväg om man snabbt vill gå ner i vikt, men sen måste man givetvis äta nyttigt för att inte gå upp igen.

  • M.G

    Försök äta så lite socker (ta fruktsocker istället), vitt mjöl, potatis och vitt ris (ät råris eller Avorioris)som möjligt. Är du jätte sugen på godis, ät mörk choklad med hög cacao halt eller rostade jordnötter. Ät fleromättade och enkelomättade fetter istället för mättade fetter. Kroppen förbränner dessa fetter bättre och fett är jätte viktigt att få i sig. Svält dig inte, för det får motsatt effekt.
    Lycka Till!

  • TeaSpoon

    Ta bort socker i kaffet/teet och RÖR PÅ DIG!!

    Jag har en gång lyckats med 30 kg på tre månader genom att byta kostvanor och MOTIONERA!!

  • maggan

    Ta en rask promenad på morgonen byt ut bilen mot cykel ät crom för att få bort sötsuget och ät massor av grönsaker och frukt till maten och mellanmål. Men hoppa aldrig över nån måltid för då börjar kroppen lagra istället för att förbränna.

  • Anonym

    Att motionera före frukost har jag aldrig lyckats med (för dålig karaktär...) men för 2 år sen började jag gympa på frskis o svettis 2 ggr i veckan, samt började äta mer fiberrik kost, t ex gröt till frukost, mkt frukt till mellanmål, fullkornsbröd etc.
    På mig blev det jättebra effekt, jag blev smalare, fick fart på magen o gick ner litegrann i vikt. Inte så mycket som jag hade som mål i början men det gjorde inget för i spegeln såg jag så bra ut!
    Jag tror att fibrerna gjorde att jag blev "mättare" vid måltiderna o därför inte smååt mellan måltiderna.

  • Jennie med ie

    Ja fibrer mättar.... Man blir t ex mer mät av en skiva riktigt grovt bröd än en skiva ljust. Så fibrerna har fler goda sidor än att de håller magen i arbete.

    /Jennie, minus drygt 20 på 7 månader 1998, nu minus ca 17 på ½ år.

  • Anonym

    Viktväktarna funkar bra för mig! Gick ner 10 kg på 3 månader (precis som du ville!!) och då var jag inte speciellt stor egentligen.....

    Gick ner från 74 kg till 64 kg (till mina 172 cm)...

    Viktväktarna är kanon. Man äter riktig mat (inga pulver eller annat tjafs) och man får äta allt! Även godis och andra sötsaker, även om det är i begränsade mängder! Och det är lättare att hålla vikten då man nått sitt mål! (Jag gick ner mina kilon för 2,5 år sedan och pendlar nu runt 64-65 kg.....

  • rarasara

    Hej,
    Själv gick jag ner ca 5 kg på 8 veckor genom att sluta äta godis och annat sött samt räkna viktväktarpoäng (inte slaviskt).
    Vägde 61kg innan och nu alltså 56.
    Det var faktiskt mycket lättare än jag trodde men så var jag också motiverad till tusen

  • Meddelande borttaget
Svar på tråden 10 kg på 3 månader?