• Waersta

    ÖREBRO-par (ny tråd)

    De är jätteduktiga på Wasa, jag har tagit kort där sen jag var liten.

    Fru Hennerdal skrev 2007-10-03 15:16:12 följande:


    Vi har valt Atelje Wasa, delvis på svärmors inrådan. Eftersom de bjuder på bilderna tyckte vi att det inte var mer än rätt att de fick välja fotograf. Wasa tar ju dessutom så mycket fina bilder.
  • Waersta

    Shit, hur många ska ni bjud? Jag har typ 25 inbjudningkort att göra.. för typ på varje inbjudningskort går det 3-4st. Tack å lov säger jag, för jag gillar inte att pyssla.


    HannaMagnus skrev 2007-10-04 09:31:56 följande:
    Jonna83: WOW vilka fina inbjudningar!! Fixar du mina också...?? Behöver "bara" 50-60st... =)
  • Waersta

    Ojojoj.. det är många det.

    Vi har skalat ner till bara de vi faktiskt umgås och träffar ofta. Föutom Gunnars kusin som bor i Västerås.


    HannaMagnus skrev 2007-10-04 10:14:05 följande:
    Vi ska bjuda ca 90 st... har inte räknat ut hur många inbjudningar jag måste skicka ut... Tur att jag har snälla kompisar som lovat att hjälpa mig, men...vi är inte vidare pyssliga nån av oss, så...det lär inte bli alltför avancerat...=)
  • Waersta

    Jag har också lite svårt för det där med barnen.. jag vill ha med dem på vigseln, men sen på festen vill jag inte behöva tänka på det utan mer ha en "vuxenfest" men hur gör man då? För som du skrev så är ju alla barnvakter med på festen.. kan ju inte tvinga någon att åka hem med barnen.

    Vi har ju ett rum på övervåninen där vi tänkt ställa en tv med dvd, lite chips och dricka och annat skoj. Leksaker.. spel m.m. Men de barnen som är stora nog att ta hand om dem, runt 12-14år, de kanske vill vara med på festen också. Ja jag vet inte hur man gör..


    HannaMagnus skrev 2007-10-04 10:58:43 följande:
    Skrev ett låångt...och rörigt inlägg och så *poff* Borta...Iallafall, i något kortare drag, men säkert minst lika rörigt; Vi kommer säkert att reducera lite på gästlistan, svårt det där med vilka man ska bjuda och inte, jag vill bjuda ALLA, men det går ju inte! En del som vi aldrig umgås mer än väldigt sporadiskt med vill jag bjuda bara för att det KÄNNS rätt, detta gäller tex vissa av mina kusiner som jag är uppväxt mer eller mindre med, men...då känns det lite som att bjuder jag ett gäng kusiner så måste jag bjuda alla... Tror dock att lite av dessa funderingar kommer att klarna när vi offentliggjort allt för våra föräldrar, jag mehöver mammaråd i det här...=)Nästa fundering gäller barn... Från början var det självklart att alla barn skulle vara medbjudna på vigsel & fest... Nu börjar vi dock inse att det kan bli lite rörigt, ca 20 barn, inklusive våra egna 3, varav större delen kommer att vara 1-5 år... Alternativet barn på vigseln, därefter vuxenfest skulle gå om det inte var för att vi kommer att ha vigsel och fest på samma ställe, mitt ute i buschen, vilket gör att det inte blir nåt bra tillfälle att lämna barn till ev barnvakter osv... Nu lutar det åt att det helt blir en tillställning för bara vuxna, självklart kan man ju göra avsteg i vissa fall där det kanske inte går att lösa på annat sätt än att barnen är med... Våra egna kommer att vara med under vigseln och en stund av kvällen, sen får nog grabbarna åka hem till mor sin. Lilltösen får nog vara kvar, alla barnvakter kommer ju att befinna sig på festen (förhoppningsvis)... Hur tänker ni andra göra??Det där vart ju BÅDE längre och rörigare...
  • Waersta

    Vi bjuder alla till allt.


    Jonna83 skrev 2007-10-04 11:42:00 följande:
    HannaMagnus O Fru enamoradaTack så mycket ;) Det verkar som att det är bara jag som tänker bjuda några få på vigseln o sen alla andra vänner, bekanta, jobbarkompisar osv på festen sen.. Är det inte så vanligt att man gör så?
  • Waersta

    Åh.. jag som älskar att stå i centrum!! Jag har tagit kontakt med en sångpedagog som ska hjälpa mig så jag kan sjunga för min m2b på festen.
    Jag kan inte sjunga.. men hoppas att med hennes hjälp kunna sjunga hyffsat iaf.

  • Waersta

    Jag får betala 100:- halvtimmen. Jag ska gå ganska ofta, börjar efter nyår. Speciellt i början ska jag gå ofta och sen blir det lite glesare mellan träningarna.


    lillan31 skrev 2007-10-04 14:34:42 följande:
    Waersta:Åh vad kul med sångpedagog...jag har oxå tänkt tanken. Hur många gånger ska du gå, och vad kostar det?
  • Waersta

    Vad planerar ni härnäst? Jag funderar på att beställa skor.. har hittat superfina på nätet, men kanske ska vänta tills klänningen kommer?
    Åh andra sidan, hur mycket ser man av skorna? Vill ha en liten men rejäl klack. Ska ju vara ute på vigseln och gå i stentrapp i stilettklackar är nog inte det lättaste.. jag som inte kan gå med det på plant golv.

  • Waersta

    Haha.. jag kan verkligen inte sjunga.. det är bara meningen att hon ska hjälpa mig så att det inte låter jätteilla!!

    Jo jag väntar nog några veckor med att köpa skorna.

    Vart ligger huset? *nyfiken*


    HannaMagnus skrev 2007-10-07 12:54:37 följande:
    Hallå alla! Var ett tag sen jag var inne och skrev, fullt upp med allt möjligt så bröllpsplanerna har fått stå i skymundan några dagar... Mitt uppe i budandet på ett hus bla så det har snurrat en del i huvudet, vill verkligen ha det och som det ser ut nu så kan det gå vägen! *håller tummarna*Waersta: Modig du som tänker sjunga! Du kanske kan sjunga på vårat bröllop med då... Snygga skor, men kanske kan vara smart att vänta tills du har klänningen så att det inte blir galet... På onsdag funderar jag och Magnus på att åka till Brudspecialisten bla för att kolla lite kläder till oss båda... Känns skitskumt, ska JAG prova BRUDKLÄNNING?
Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)