• Waersta

    ÖREBRO-par (ny tråd)

    Har du varit inne på smykkebutikken? Finns jättefina i vittguld!
    www.smykkebutikken.com/group.asp&sub=1 kolla här..

    ja det är svårt det där med musiken.. jag har tur som har en bror som känner så många underbara människor. Därimot så har vi inte bästämt några låtar än.. förutom hallelujah.


    HannaMagnus skrev 2007-10-01 10:04:17 följande:
    Waersta: Ringarna är jättefina, för egen del gillade jag den smala, vill ha nåt liknande fast i vitt guld... När åker ni till Danmark? Vill också ha ett band under vigseln... Jag har verkligen musikproblem, så mycket fina låtar jag skulle vilja ha med, men...vem ska framföra dem...? Tål att tänkas på...
  • Waersta

    tex www.1koo.com

    Jag har beställt genom Serenity här på BT, hon är Sveriges kontaktperson med en fabrik i kina. ta en titt på hennes galleri så ska du få se några av de fina klänningarna som hon har beställt.


    Ronja2 skrev 2007-10-01 10:53:50 följande:
    Var beställer man klänning från Kina?
  • Waersta

    smart, musikskolan med kanske?


    Jonna83 skrev 2007-10-01 15:48:13 följande:
    angående det här med att ha nån som sjunger i kyrkan.. Borde man inte kunna ringa till kyrkan o fråga dom om dom vet nån? De borde ju ha haft många som sjungit på deras vigslar..Eller?
  • Waersta

    Vem valde ni?

    Min bror är frilansande fotograf och så har en kompis som också jobbar som fotograf, så de ska få fota oss under dagen. En följer med mig på morgonen och en följer med Gunnar.

    Fru Hennerdal skrev 2007-10-03 13:44:21 följande:


    Idag bokade vi fotograf, ska få det i bröllopspresent av svärföräldrarna. Känns verkligen jätteskönt att kunna stryka en post från budgeten, att inte behöva tänka på kostnaden.Vi tror att vi kommer bli jättenöjda, känns mycket bra!
  • Waersta

    Ja tack och lov att det är många som är i par. Jag har inte börjat med mina än.. tänkte ta och fixa save the date lapparna första.


    Jonna83 skrev 2007-10-03 14:57:08 följande:
    ja det är verkligen tur att det inte behövs så många.. ;)
  • Waersta

    Ja.. save the date är kort du skickar innan inbjudan, till de som du verkligen inte vill vara utan, så de bokar bröllopet innan inbjudan går ut.
    Vi ska göra magneter med kort på oss och en text där det står att vi ska gifta oss men att inbjudan kommer. De kommer skickas samtidigt som julkorten och inbjudan i mars kanske?


    Jonna83 skrev 2007-10-03 15:15:25 följande:
    ja va är det egentligen? Är det sånt man skickar ut långt innan inbjudningarna?
Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)