Inlägg från: Stjärnis |Visa alla inlägg
  • Stjärnis

    Göteborgsbrudar 2008

    MalinLars: Hur har det gått med inbjudningskorten? Har du kommit frma till hur de ska se ut?

  • Stjärnis

    MalinLars: Hur har du det gröna sidenbandet på kortet? Din protyp låter lite lik min Jag har också ett cremefärgat kort med ett olivgrönt sidenband fäst på framsidan och med ett guldmetallhjärta ganska högt upp på bandet och sen har vi stämplat bröllop på framsidan. Sedan har vi tänkt att ha transparanta kuvert.

  • Stjärnis

    Barbruden: Tack! Vad gjorde ni mer för fynd? *nyfiken* Det var längesen jag var på Gekås nu. Man kanske borde åka dit och köpa lite klappar inför jul..

  • Stjärnis

    MrsD: Det hoppas jag också! På ett sätt är det ju bättre att det bryter ut så att mankan bli av med det än att man mår halvkass en längre tid.

  • Stjärnis

    Amor: du har fått mail

    MalinLars: Jag tror jag förstår hur kortet ser ut och det låter jättesnyggt!!

    Grundsund: Jag vil jättegärna ha receptet på chokladcheescaken, lät ju jättegott.

    Majsis: Jag försöker klura på någon bra efterrätt men kommer inte på något som ser lite läskigt ut.

    Stenbruden: Nej vi har inte tänkt att ha något emblem..

  • Stjärnis

    Hejsan tjejer! Här är en till sjukling som går mellan datorn och sängen.. så trött.

    Ha det så jättekul ikväll allihop!

    Majsis: Har du hittat ngn klänning?

    Grundsund: Tack för receptet!

  • Stjärnis

    Hejsan tjejer! Är bara inne och *vinkar lite* så att ni glömmer bor mig Kom nyss hem och är SÅÅÅ trött, penicillinet gör mig helt slut. Jag ska släpa mig in till sängen på stört, som tur är har jag lite sovmorgon imorgon. Får försöka läsa ikapp imorgon!

  • Stjärnis

    Jag kunde inte hålla mig utan var tvungen att snabbt skumma igenom det jag har missat.. Kul idé med pysselkväll. Jag ska kolla kalendern och återkomma. Det var någon i tråden som frågade om tärnornas klänningar. Vi kommer stå för dem. De kommer få dem uppsydda men får själva betala sitt hår och ev. make- up. Vad fina inbjudningar och trycksaker ni gör tjejer!!

    Jag har ju gjort en prototyp som jag var nöjd med men nu börjar jag helt plötsligt bli tveksam. Duger de? Är de för enkla osv? Fast jag är en tjeje som gillar det enkla och stilrena! Att det ska vara så svårt att bestämma sig! Eller är det bara jag som är velig?

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008