Inlägg från: Stjärnis |Visa alla inlägg
  • Stjärnis

    Göteborgsbrudar 2008

    Vi har en bit att transporteras, så det blir någon form av bil men vet inte vad ännu. Min bror har flera vänner med olika bilar, så han har lovat att undersöka olika alternativ..

    stenbruden: Häst och vagn låter underbart..

  • Stjärnis

    Stenbruden: Jag kan inte se er förlovningsssida. Ligger den tillsammans med presentation, bildgalleri osv

    bröllopgbg: Jag skulle gå och titta på change på underkläder. De är suveräna där, tycker jag!

  • Stjärnis

    MrsD och MalinochLars: Vad kul! Nu börjar vi bli några stycken.. Vi får försöka komma överens om en dag lite längre fram så att alla kan vara med!

  • Stjärnis

    LindaochLinus - 17 Maj, S:t birgittas kapell
    Astriden - 5 April, Stora Holms Säteri
    BarbaBruden- 10 Maj, Masthuggskyrkan
    stjärngudinnan- 5 juli, Kungslena kyrka

  • Stjärnis

    Hejsan!! Jag har inte hunnit vara här inne på ett tag. Har haft alldeles för späckat schema.. *pust* Nu är jag hemma och blir lite bortskämd av mina förlädrar. Jag har fyllt år, så vi har haft lite kalas för nära och kära. Istället för att alla ska åka 16 mil till oss, så åkte jag och min M2B 16 mil till dem Igår var jag och mamma och tittade på mönster till tärnornas klänningar. Vi hittade ett bra mönster i första affären så nu är det beställt. När tärnorna har godkänt det, är det dags att titta på tyg.

    Stenbruden: Det var jag som går på Nailteam Kul att du kom med ett konkret förslag på datum. Jag hänger på!! Vilket ställe vi väljer spelar absolut ingen roll för mig..

    Välkomna alla nya Göteborgsbrudar!

  • Stjärnis

    bröllopgbg: Självklart kan du göra så!! För precis så ska vi göra Vi kommer att ha en del långväga gäster å då känns det kul att förlänga bröllopsfirandet lite. Om det blir en lyckad fest, så är de ju inte kördguliga förrän på eftermiddagen Å då är det ju bra om de kan äta lunch tillsammans med oss innan de åker.

  • Stjärnis

    ~Vin & snick snack~
    12/10,Kl 19:00

    Astriden, gillar båda ställerna.
    MrsD
    LindaochLinus
    stenbruden
    Stjärngudinnan

    Hejsan tjejer!! Idag har jag bokat frisör. 1800:- skall hon ha för hårupsättning och smink. Det tycker jag är billigt! Det bästa är att hon är sambo till en av min M2B:s kompisar och kommer att bli bjuden på bröllopet. Perfekt om det skulle ske något missöde med håret under festen

  • Stjärnis

    Chez Amis den 12/10 kl.19.00

    astriden - ÄTA
    stenbruden - ÄTA
    MrsD - ÄTA
    Lindaochlinus
    valkyriana - Definitivt ÄTA
    stjärngudinnan- ÄTA
    joji
    amor - ÄTA

    Hejsan tjejer!! Hinner inte skriva så mycket mer än att jag också vill äta nästa fredag.. Kanske har möjlighet att kika in en sväng ikväll Hoppas allt är bra med er??

  • Stjärnis

    Hejsan tjejer!!

    Hoppas att allt är bra med er alla! Själv är jag nyss hemkommen från ett svettigt spinningpass och har slängt in ett par plåtar med kokosdrömmar i ungen. Luktar helt underbart! Min M2B håller på och plockar och fejar i lägenheten och jag skall tvätta.. Egentligen borde man väl kanske vara ute i det fina höstvädret men markservicen hemma behöver ju också bli gjord någon gång
    Kanske hinner med en pormenad senare!

    MrsD: Vad långt du har kommit i planeringen! Det måste kännas skönt?! Jag har också börjat lite på festprogrammen, i alla fall på gästpresentationerna. Jag tänkte att de skulle vara på rim och då lär det ta sin lilla tid Vad är nästa steg i planeringen?

    Barbabruden: Krya på dig!

    Majsis: Ha en riktigt skön semester!!

    MalinLars: Vad hade du tänkt dig för ring? Vi har redan köpt min ring, visste på en gång vad jag ville ha för någon så det gick smidigt!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008