Inlägg från: Stjärnis |Visa alla inlägg
  • Stjärnis

    Göteborgsbrudar 2008

    Hej tjejer! Ligger här hemma och är sjuk. Har nästan inte sovit någonting i natt på grund och en nästintill outhärdlig huvuvärk som inte vill ge med sig. TRIST!

    Majsis: Jag har köpt en caketopper med mirandanallar på ebay. Sök på me to you + caketopper, så hittar du dem.

  • Stjärnis

    Hejsan!

    Vad trist att jag inte kan vara med på BT- träffen på lördag men jag har bestämt sedan länge att mina arbetskamrater från mitt förra jobb skall komma hem till mig på middag. Jag är förresten socionom, såg att ni diskuterade vad alla jobbade med ngr sidor bakåt.

    Idag har det varit full rulle här. Vi har tränat, storhandlat, städat och tvättat. Jätteskönt nu när det är klart! då kan man bara ta det lugnt imorgon, eller ja, vi ska ju på matchen imorgon. Jag håller tummarna för guld!

    Nu till en bröllopsfråga Vet ni vart man kan hitta guldfärgade gem som ser ut som hjärtan? Jag skulle behöva ha det till vår inbjudningar. I värsta fall får vi ta guldfärgade runda gem men det hade varit extra kul med hjärtan! Sedan undrar jag vad man ska ha för lim om man ska limma fast tygband på papper? Någon som vet?

    Över till tårtan, tror att jag har tänkt om gällande caketopper. Jag funderar på att bara ha blommor på tårtan istället. Vi har köpt en caketopper med mirandabjörnarna billigt men nu känns den lite för söt. Förstår ni vad jag menar? Jag har försökt diskutera detta med min M2B men han förstår inte riktigt min beslutsångest utan tycker att det blir väl bra vilket som *suck* Vad tror ni? Blomor eller caketopper?

    Hjälp vilket långt inlägg. Hoppas ni inte somnar?!

  • Stjärnis

    Hejsan!

    MrsD: Jag var på matchen, kom hem dygnsur och iskall men kul var det! Vilken stämning! SM-GULD!

    Jojji: Grattis till förlovningen. Låter som ett mysigt frieri.

    MrsD: Ang. bar. Det var en bra idé att blanda ngr olika drinkar i kannor, så att bartendern slipper blanda. Den idén snor jag rakt av. Vi har diskussioner om betalbar till självkostnadspris eller inte. Sambon vill gärna bjuda på all dryck och jag känner att folk kanske faktiskt kan betala 5 kr för en öl. Vi får väl se hur diskussionen slutar!

    Nu har vi bokat och betalat handpenning på vår bröllopsresa. Den 7/7 åker vi till Curacao i 10 dagar. TJIHOO

  • Stjärnis

    MalinLars: Jättefin ring. Jag valde mellan en sådan och en med 5 diamanter på 0.75 ct, kommer inte håg vad den heter. Det blev den senare.

  • Stjärnis

    MrsD: Ja, vi får väl se hur den diskussionen slutar. Just nu lutar det åt att det blir fri bar. Min M2B har inte haft så mycket åsikter om planeringen men i den här frågan är han verkligen engagerad så då kanske jag får ge mig på den punkten Sjävlart kan vi hjälpas åt med namn på drinkarna.. Ska fundera!

    Ja, vi kommer att ha catering på vår fest. De tar hand om det mesta utom dekoration av festlokalen och baren efter middagen. Dessutom har den ansvariga för cateringen kommit med många bra tips om tårtor, dekotrationer osv.

  • Stjärnis

    Astriden: Vi har redan köpt min ring en Scahlins med 5 diamanter, 0.75 ct. Den kostar i vanliga fall 12000:- men eftersom vi köpte den samtidigt som våra förlovningsringar så fick vi 2000:- i rabatt på alliansringen och halva priset på min förlovningsring.

  • Stjärnis

    Amor: Min brors flickvän är guldsmed och hon hennes familj har en gudlsmedsbutik i min hemstad ca 16 mil från Gbg. Om du vill kan jag maila dig deras hemsida och telenummer. Jag vill inte göra reklam här!

  • Stjärnis

    MrsD: Jag tycker att det låter jättefint!!

    Grundsund: Ha det så skoj!

    Själv ska jag strax åka till Axessakuten, BLÄ! Men sjuksköterskan på sjukvårdsupplysningen tyckte att jag skulle göra det och då är det väl bästa att göra så!

  • Stjärnis

    Astriden. Jag har nyligen bytt efternamn, återtagit ett släktnamn som är väldigt ovanligt så han kommer att ta mitt namn. Han har ett vanligt -sson namn.

  • Stjärnis

    Har nu precis kommit hem från axessakuten och kom hem med penicillin och nässpray. Hade tydligen både bihåleinflammation och början till öroninflammation, så nu har man fått order om att vara hemma resten av veckan!! Bara till att ställa in den planerade tjejträffen med mina gamla arbetskompisar, så himla trist!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008