Inlägg från: Stjärnis |Visa alla inlägg
  • Stjärnis

    Göteborgsbrudar 2008

    Hejsan! Här är en till blivande brud som gärna vill vara med er om jag får? Vi gifter oss den 5 Juli 2008, dock inte Gbg men vi bor här..

  • Stjärnis

    Hejsan!

    Kastar mig in i tråden och tackar för ert välkomnande! Vi är ursprungligen från Tidaholm, (grannstad till Falköping där vissa av er har en viss anknytning )Vi kommer gifta oss i Kungslena kyrka och ha festen i en festsal i Tidaholms stadsbibliotek. Jag fylleer 27 denna månad och kommer alltså vara 27 även när vi gifter oss, min sambo är 30 i år och kommer precis ha fyllt 31 när vi gifter oss. Måste försöka läsa ikapp lite. Hänger inte med i ert rasande tempo Har svårta tt gåin opå BT på dagtid när jag jobbar. Tyvärr! Man blir lätt beroende av BT

  • Stjärnis

    Hejsan tjejer! Oj, vad ni skriver.. Hinner inte med Har inte hunnit att uppdatera mig på allt ni skriver men svarar i alla fall på två frågor. Vi vet inte om vi kommer sova ihop natten till bröllopsdan eller om vi kommer att sova i våra resp föräldrahem. Det vi däremot vet är att vi kommer att fotas före vigseln. Vår fotograf rekommenderade det och jag tycker inte att det spelar så stor roll om min m2B ser mig före vigseln. Vad är näst steg i er planering?

  • Stjärnis

    Hejsan tjejer! Nu när det är helg har jag lite mer tid till att hänga här inne.. Såg att ni har pratat fotografer, tårtor osv. Vi har bokat fotograf och hon tar 2500:- för två timmars fotografering, sedan får man betala för det album man vill ha och det kan man betsämma sig för efteråt. Super, tycker vi!

    Vad gäller tårtor. Vet ni om man kan ha sugarpaste på en moussetårta? Det borde man väl kunna ha? Jag är inte så förtjust i vare sig grädde eller marsipan, så en moussetårta i ngn god smak känns rätt för mig

    Jag har också ett tips på en bra nagelsalong i Gbg Youngnails, ligger på magasingatan. Tjejerna där har tidigare jobbat på nailteam. Jag har gjort naglar i många år och provat många olika teknologer men de är klart bäst.

    Vet inte, om ni har nämnt det innan jag kom in i tråden men vad gör ni på dagarna?

  • Stjärnis

    MrsD: Ja, vi får väl göra det, men det borde ju gå!

    Vad kul med handboll! Här håller vi på och pysslar lite hemma, tvättar och plockar undan. Ikväl blir det middag hos ngr vänner..

  • Stjärnis

    Fröken plommon: Vi gifter oss inte i Gbg, utan i staden där vi växte upp. I det priset ingår två timmars fotografering, både ute och inne och 10 st bilder. Vill man ha ett större album och fler bilder så lägger man till den kostnaden i efterhand.

    Jag har tyvärr inga bra fotograf eller friöstips eftersom jag inte skall gifta mig här i Gbg, utan bara bor här

  • Stjärnis

    God morgorn tjejer! Här är en till som är rejält bebsissugen, för att inte tala om att min M2B är det Många av våra kompisar är gravida nu och ska ha barn i början av nästa år. Vi har sagt att vi ska vänta tills efter bröllopet, får hoppas att det inte blir ngr problem. Det är ju inte självklart menar jag..

    MalinLars: TAck för tipset om tårtan. Nu ska ju inte vi gifta oss i Götet utan 16 mil härifrån, så det blir nog svårt att frakta tårtan så långt... Man kanske kan gå dit och smaka

  • Stjärnis

    Majsis2008: Helgen har varit bra, men det känns segt att arbetsveckan med allt vad det innebär nu är i full gång

    Hmm, platser att fotograferas på som ligger centralt. Nere vid hamnen vid operan, kanske? Hur långt från Rådhuset får det ligga?

  • Stjärnis

    Stenbruden: Göteborg är riktigt litet, emellanåt. Jag går hos Vickan egentligen men nu när hon är mammaledig har jag gått hos just Jennifer.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008