• stenbruden

    Göteborgsbrudar 2008

    Någon som ska gifta sig i juni 2008? Från Götet kanske?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-10-17 12:26
    Nästa BT träff är fredagen den 2/11!

    stenbruden och astriden är på! Vore kul om ALLA kommer!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-10-17 12:36
    ~ bröllop gbg - 24 november, Aschebergska Eken
    ~ Astriden - 5 April, Stora Holms Säteri
    ~ BarbaBruden - 10 Maj, Masthuggskyrkan
    ~ LindaochLinus - 17 maj, S:t birgittas kapell
    ~ Majsis - 31 maj, Rådhuset
    ~ 31 maj 2008 - 31 maj, Tofta Bränneri
    ~ Stenbruden - 6 juni, Aspenäs Herrgård
    ~ malinlars - 7 Juni S:t birgittas kapell
    ~ 080628 - 28 juni, Tofta Bränneri
    ~ stjärngudinnan - 5 juli, Kungslena kyrka
    ~ Joji - 12 Juli, Onsala kyrka
    ~ MrsD - 19 juli, Lysekils Kyrka
    ~ NYC Brud i Gbg - 2 aug, Skärhamns kyrka
    ~ B & S - 8 aug, centrala GBG
    ~ Valkyriana- 8 aug, Kapellet stenungsund
    ~ Fröken Plommon - 9 aug, Säve Kyrka
    ~ fru augusti 2008 - 23 aug, Hanhals kyrka
    ~ Amor Eterno - 30 Aug, Kungälvs Kyrka - Fest - Aschbergska Eken

  • Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008
  • LindaochLinus

    malinlars :- jättevacker !! har vart inne & kikat nu
    vad betalade ni för tyget?

  • LindaochLinus

    våran lilla tjej är snart 7 månader vart med farmor hela dagen & kvällen & nu på kvällen var det lite ledsamt utan mamma & pappa,men nu sover hon gott

    malinlars : ni har inga barn?
    detta är min förstfödda & jag är helt överlycklig
    längar efter att vara gravid igen hihi ....men först ska vi gifta oss & ha en ordentlig bröllopsfest

  • malinlars

    linda: vi betalade... el mor betalade ca 1000kr för tyget, fodertyget och tyll. Jättebilligt!! Vi åkte till Göksäter på Orust.. hur billigt som helst. Jag tänkte att de kanske inte hade ngr bra, ordentliga tyger (med tanke på priserna) men de hade ganska mycket att välja på! Så min klänning kommer gå på mindre än 2000kr.. om jag räknat rätt..

    Nej vi har inga barn ännu.. Vi betsämmde när vi förlovade oss, för 4 år sedan, att jag skall ta examen, sen gifter vi oss & sen blir det barn. Min syster har tre barn, 6år, snart 2 år och en på 2 månader. Har såå roligt å mysigt med dem. Många av mina vänner har barn el är gravida. Jag har varit sugen i fem år nu.. längtar såå efter att få känna på att ha en gravid mage.. verkar helt underbart!!! Men som sagt, rent ekonomiskt så är det bäst att vänta. Dessutom är vi bara 25 just nu, så vi har lite tid på oss. Två barn innan 30.. borde vi väl hinna..

  • mrsD

    malinlars - Göksäter är ju som Gekås i ullared *s* Min mor bor på orust och jag är uppväxt där, ett besök på göksäter när man är hos mamma är obligatoriskt!!
    Härligt att ni hittade fina tyger, både min balklänning i nian och i gymnasiet är sydda i tyger därifrån. ska in o kika på din klänning=)

    väldigt va d blev bebisprat här=) Har jag nämnt att vi la p-pillnera åt sidan för ca 3 veckor sen?? *iiihhhh* har nästan slutat tänka på d men när ni började prata bebisar började d kittla i magen igen av spänning!!

    fler än L&L som har barn?

  • mrsD

    malinlars - gud vilken underbar klänning!! har du alltså hittat mönster till den?
    Såg förresten att din m2b är kock på ett hotell, min m2b levererar frukt o grönt till massa olika hotell i gbg, typ hotell elit osv, är världen såååå liten tro?

  • Stjärnis

    God morgorn tjejer! Här är en till som är rejält bebsissugen, för att inte tala om att min M2B är det Många av våra kompisar är gravida nu och ska ha barn i början av nästa år. Vi har sagt att vi ska vänta tills efter bröllopet, får hoppas att det inte blir ngr problem. Det är ju inte självklart menar jag..

    MalinLars: TAck för tipset om tårtan. Nu ska ju inte vi gifta oss i Götet utan 16 mil härifrån, så det blir nog svårt att frakta tårtan så långt... Man kanske kan gå dit och smaka

  • mrsD

    stjärngudinnan - visst är det roligt när d e m2b som e sugen på bebis oxå? Här hemma är det han som har tjatat o vi har fått kompromissa fram en tidpunkt *s*
    Det började med att vi skulle slänga pillrena på bröllopsdagen, men d tyckte han va för långt fram, sen sa vi vid maj/juni, men så länge orkade han ju inte vänta!! HAHA!
    Sen sa jag, okej, men jul då? njaa.. d va la okej, men så tänkte jag efter lite och läste här på BT att många får problem med finnar osv när man slutar, och jag vill hellre att kroppen är normal när vi gifter oss än i obalans!

    Pratade lite med barnmorskan och efterosm jag ätit p-piller så länge (7 år) trodde hon att d kunde ta ca ett år innan kroppen var normal.
    Så jag slutade på studs! Vi kommer köra på säkra perioder fram till nån månad innan bröllopet, för att försöka undvika graviditet innan.. (vill inte stå med mage i kyrkan...)
    men samtidigt, blir d något så är det "meant to be"

    MEn drömmer är såklart, att med en liten dikt på bröllopsmiddagen lite diskret få gästerna att förstå att vi väntar en liten=)
    meeen, bebis kommer när bebis vill kommma...

    drömma kan man väl få göra? =)

  • SussiGull

    Hakar också på som brud -08. Känner tyvärr inte att vi har kommit lika långt i planeringen som ni andra verkar ha gjort. Är riktigt imponerad - men blir också lite stressad...

    Vi har iallefall fått bokat en lokal - Hällsnäs den 30 aug. Vi var säkert och tittade på över 10 lokaler innan vi bestämde oss. Finns ju faktiskt jättemånga fina lokaler runt om Göteborg (Onsala herrgård, Blomstermåla, Hälleviksstrand, Stora Holms...)

    Ni som har varit mer ambitiösa... Några tips på vad man bör ta tag i först? Är det fotograf som är svårast och kanske ett bra band? Vi skall även gifta oss borgeligt så jag tänkte börja söka upp en bra vigselförättare (vi skall gifta oss vid vattnet vid BR-lokalen). Bara för att vi kör borgeligt så vill vi inte ha en snabbvigsel utan vi vill verkligen att den skall bli personlig och känslostark. Någon av er som har varit i kontakt med vigselförättare?

  • mrsD

    SussuGull - eftersom vi ska gifta oss i lysekil mitt i sommaren så var d viktigt att boka allt tidigt, annars blir de uppbokade och d fins inte megamycke o välja på...

    men vi har bokat:
    *lokal
    *kyrkan
    *tårtan
    *fotograf
    *bed & breakfast rum till gästerna
    *Catering (ska ringa i veckan)

    Då är de "stora" sakerna bokade, då slipper man oroa sig om man ska hitta rätt, om de är uppbokade mm

    Välkommen förresten!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008