Inlägg från: SussiGull |Visa alla inlägg
  • SussiGull

    Göteborgsbrudar 2008

    Hakar också på som brud -08. Känner tyvärr inte att vi har kommit lika långt i planeringen som ni andra verkar ha gjort. Är riktigt imponerad - men blir också lite stressad...

    Vi har iallefall fått bokat en lokal - Hällsnäs den 30 aug. Vi var säkert och tittade på över 10 lokaler innan vi bestämde oss. Finns ju faktiskt jättemånga fina lokaler runt om Göteborg (Onsala herrgård, Blomstermåla, Hälleviksstrand, Stora Holms...)

    Ni som har varit mer ambitiösa... Några tips på vad man bör ta tag i först? Är det fotograf som är svårast och kanske ett bra band? Vi skall även gifta oss borgeligt så jag tänkte börja söka upp en bra vigselförättare (vi skall gifta oss vid vattnet vid BR-lokalen). Bara för att vi kör borgeligt så vill vi inte ha en snabbvigsel utan vi vill verkligen att den skall bli personlig och känslostark. Någon av er som har varit i kontakt med vigselförättare?

  • SussiGull

    Mrs D - vart i Lysekil skall ni gifta er? Vi var själva och tittade på Oscars. Kyrkan där är ju jättefin! Ni har verkligen kommit långt. Även bokat någon bröllopsresa?

  • SussiGull

    Hur gör ni med musik på kvällen? Skulle gärna vilja hitta en bra DJ i Göteborgsområdet (gäller för 30:e aug).

    /Suss

  • SussiGull

    Emblis79 - tack för förslaget med DJ:n. Har du själv använt honom. Låter dock dyrt men å andra sidan vill man ju verkligen att det blir ett ordentligt party!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008