Inlägg från: Monken |Visa alla inlägg
  • Monken

    7 Juni 2008-brudar

    Vad spännande att åka till sömmerskan!! Det här med bilder, det finns en ruta man kan kryssa i när man laddar upp bilden, att man vill att den ska synas i det allmäna bildgalleriet. Då syns den för andra, men om jag har fårstått det rätt ligger den gå även med under fliken "gallerier". Jag har inte laddat upp någon bild ännu, det känns konstigt att den samtidigt hamnar i galleriet där alla då kan se...

  • Monken

    Fast nu har jag kollat lite, när man går in på sin egen sida finns det en rubrik ute till vänster som heter verktyg, under den finns det inställningar. Där kan man ställa in om man vill att alla övriga ska se bildgalleriet. Jag har en bild där på mig och min m2b som jag tror kan ses av allmänheten, men den finns inte med i det allmäna galleriet. (känns som en något rörig beskrivning, men du kanske ändå förstår vad jag menar...)

  • Monken

    Ja, det var en fin klänning!! Jag funderade på om jag skulle ha axelbandslöst eller inte, men kom fram till att jag ändå ville ha axelband.

  • Monken

    Ja, precis så tänkte jag också med klänning. Den som kändes rätt på en gång, den köpte jag.

    Vad kul det låter med "pysselmässa" vad köpte du?

    Jag har suttit en hel del vid datorn den här helgen och kikat på lite olika ställen i Thailand som vi kan åka till sen på Resan. Man blir ju helt yr av allt utbud som finns. Vi har aldrig åkt österut, bara i europa och västerut tidigare, så hela Thailand är helt nytt för oss...

  • Monken

    Nu har jag, efter mycket letande, hittat en bild på hur min klänning nästan ser ut. Det finns inte en enda bild, så jag ska gå förbi butiken i morgon för att fråga om verkligen sagt rätt märke och nummer till mig. Klänningen på bilden är en Modeca nr 4013 och brudklänningsaffären sa att min är en Modeca nr 2073. det som skiljer på min och den på bilden är att mina axelband inte är sneda utan de går mer rakt upp på axlarna.

  • Monken

    Vad mysigt det låter!! Jag kan tänka mig att om man gör saker och ting själv tar det säkert längre tid än man tänkt sig från början. Vi ska lämna iväg på tryckning, men sen ska vi klippa och klistra lite själva.

    Klänningen var lagom dyr, 5500:- Min mamma betalar klänning och det som hör till. Jag har säkert skrivit det tidigare, men det känns verkligen jättebra att få en så minnesvärd present!

  • Monken

    Jag var inne i "min" brudklänningsaffär idag för att fråga om de verkligen sagt rätt modell och nummer till mig, och det hade de gjort. Det är bara så att det inte finns någon bild på just min klänning... typiskt!

  • Monken
    Ja, under själva vigselakten kommer man nog att ha tårar i ögonen mest hela tiden.
  • Monken

    Hej!! Jo, det har varit lite lungt på den fronten några veckor. Vi har dock just nu ikväll pratat om huruvida vi ska fotas före eller efter vigseln. Hur ska ni göra? Jag har också kikat på en del ringar, det finns lite bilder i mitt galleri -vilken tycker du är finast? Jag har en massa gammalt arveguld i rött guld som jag ska låta smälta ner till min vigselring som ska vara i vitt guld.

  • Monken

    Ja, det känns verkligen bra! Den översta ringen (i vitt guld) är den jag för närvarande tycker bäst om, fast den kommer i så fall inte att vara kantig, utan mer rund i kanterna som min förlovningsring är.

    Vad fin klänning det är på bilden! Det är den du ska ha antar jag?

    Jag hade från början tänkt att min blivande inte ska få se mig innan vigseln heller, men rent praktiskt tror jag att det är lättare om vi fotas före...

  • Monken

    Självklart får du vara med! Välkommen! Det står lite still här också, har kommit ungefär lika långt som er och vet inte riktigt hur vi ska fortsätta. Vi vill ha ut inbjudningarna i mitten av februari, så vi ska väl börja kika lite på hur de ska utformas.

  • Monken

    Vad kul!! Välkommen till vår lilla lilla grupp!

    Ja, nu känns det faktiskt som om tiden börjar gå lite fort. Satt och gjorde en liten tidsplan häromdagen nför vad som skall göras innan Dagen B och när det ska göras...

  • Monken

    Ja, alldeles för sakta!! Vi satt vid middagen och pratade om hur fantastiskt underbar hela dagen kommer att bli!! Tänk att vakna som sambosar och somna som man och hustru. Det måste bara vara en såå häftig känsla!!!

  • Monken

    Ja, självklart kan man gifta sig en fredag! På midsommarafton är ju dessutom de flesta lediga!

Svar på tråden 7 Juni 2008-brudar