Inlägg från: Lilla Puh78 |Visa alla inlägg
  • Lilla Puh78

    Juni 2008

    Nu har vi bokat datum oxå (kan av olika skäl inte avsölja det här då det finns personer som inte får veta när det är). Tänkte haka på den här tråden, då det iaf blir i juni nästa år. Kul att se hur långt folk kommit och hur ni planerar. Vi har hittills bara prel. bokat kyrka och ska åka och titta på 2 olika lokaler i veckan. Sen har vi skrivit gästlista, men den kan eventuellt ändras lite innan det är dags att skicka inbjudningar. Färgtema har jag funderat på oxå, men har inte helt bestämt än.

  • Lilla Puh78

    Imorgon ska vi iväg och titta på två lokaler. Ska bli jättekul. Jag har varit i dem förr, men det är drygt 10 år sen.
    Det känns som om ni har kommit så långt. Jag har tittat på ett par Nixa-klänningar, men har inte hittat ngn affär här i Sthlm som säljer just de modellerna. Är nog iaf ute efter axelbandslös klänning. Men ska gå iväg ngn dag och prova och se vilken modell det blir. Kanske blir ngt helt annat än vad jag tänkt mig.
    Färgtema funderar jag oxå på. Det är ju försommar, så tänkte limegrönt, vitt och ... vet inte riktigt. Gult eller aprikos. Ska iväg och titta lite på band/tyger och se hur det ser ut ihop.
    Hur gör ni med brudtärna/bestman? Jag vet inte hur jag ska ha det. Om vi ska ha. M2b vet vem han vill ha som bestman, jag är lite osäker och känner samtidigt att jag inte riktigt vet vad tärnan ska göra. Eller jo, hon ska ju hjälpa till inför bröllop och lite sånt, men hon jag helst vill ha har så dåligt med tid med 2 barn och så. Kluven...

  • Lilla Puh78

    När det gäller meny och sånt tror jag att jag ska göra dem själva. Gillar scrapping, så då kan man göra ett fint "omslag" och sen skriva ut text på datorn och klistra in eller så. Tror det blir bra. Men får ju börja i god tid så alla program blir klara...

  • Lilla Puh78

    Vad ska dessa göra/ha för uppgifter. Tror inte jag riktigt förstått det...:-/

  • Lilla Puh78

    Nu ska vi snart åka ut och titta på lokalerna. Känns mer på rikigt på en gång!

  • Lilla Puh78

    Tror inte att de som inte får veta om vårt bröllop hittar mig här så kan ju avslöja det. Vi tittade på två (de enda två) lokalerna i Väsby, Stallet och Kairo. Kairo ligger precis vid vattnet, ganska avlägset vilket är både för- och nackdel. Det blev iaf det vi valde. Det ligger ju så fint. Stallet är finare invändigt, men ligger mitt i ett bostadsområde. Inte lika charmigt då.

    Jag tror vi kommer låna min brorsdotter som brudnäbb/blomkastare. Tror min dotter kommer vara för liten fortfarnde (17 månader).

  • Lilla Puh78

    Vi får se när tiden närmar sig. Visst vill jag helst ha min dotter. Och som du säger, hon kan ju gå med tärnan.

  • Lilla Puh78

    Ngn av er som bor i Sthlm? Tänkte höra om ni vet ngt om mässan på Wintervikens på söndag. Det står bara att det är "levande bröllopsmässa", inget om utställare, pris etc. Jag har mailat dem men inte fått svar.

  • Lilla Puh78

    hakar på listan...

    blivandefrun 7 juni
    Monken 7 juni
    lillan31 7 juni
    Nabben 14 juni
    Blivandefrujohansson 28juni
    Vinden 28 juni
    Sofia08 28 Juni
    Gomlan 14 juni
    Cira 14 juni
    Lilla Puh 7 juni

  • Lilla Puh78

    Vad långt ni har kommit. Klänningar och allt. Jag har inte ens tittat på det än. Håller dock på att luska lite om musik. Både till kyrka och fest. Men då sambon jobbat mycket har det legat lite på is. Tycker inte att det känns så bråttom än heller iofs. Vi har dock börjat "läcka ut" datum så folk inte bokar upp annat då.

  • Lilla Puh78

    Det stod 15:e juli högst upp, trodde det var det som gällde... Jaja, nu finns det iaf en ny tråd som håller öppet ytterligare 3 månader. Ses där!!

Svar på tråden Juni 2008