Inlägg från: Ernhake |Visa alla inlägg
  • Ernhake

    Juni 2008

    Hej alla junibrudar!!
    Är det bara jag som ska gifta mig på midsommarafton??
    Eller det är iaf planen men jag får inte tag på varesig präst eller band till vigseln så vi får väl se hur det går =)

    Vigseln kommer att äga rum utomhus nere på Österlen. Vi är modiga och trotsar vädergudarna!!

  • Ernhake

    Hur långt har ni kommit med er planering?
    Jag vet inte om jag är ute i god tid eller om jag borde sätta mer fart i baken =)

    Vill inte stå veckan innan men 100 saker kvar att göra..

  • Ernhake

    Monken.. då har vi kommit ugnefär lika långt.. fast vi har beställt ringar men det e för att det ska vara samma guld i vigselringen som i förlovningsringen (vi har inte förlovat oss oficiellt än eftersom att vi inga ringar har) och så har jag börjat kolla lite på inbjudningar, tänkte göra dem själv..

    Hotellet har jag glömt, bra idé, får genast leta upp nått bra!

  • Ernhake

    Vi har varesig klänning eller kostym men vi ska ut på stan och kolla efter kostym snart och klänning tror jag blir den som finns i mitt galleri. Har iaf hämtat hem slöjan, den går i arv genom släkten, både min gammalmormor, mormor och mamma har haft den =)

  • Ernhake

    Jag kan rekommendera Kanebos 38 grader, den håller jättebra!! Den ska jag ha för jag är en riktig lipsill när det kommer till bröllop så jag kommer nog stå med tårar hela dagen när jag gifter mig =)

  • Ernhake

    Vi tänker skicka ut våra i januari/februari så att folk kan planera sin semester lite. Vi har många gäster som kommer att resa långt så det känns bäst att vara ute i god tid, plus att vi gifter oss på midsommarafton och vi vill juh inte att våra gäster skall behöva avboka annat för att kunna komma till oss eller tvärt om.

  • Ernhake

    Idenna ljuva sommartid

    Sommarpsalm (En vänlig grönskas rika dräkt...)

    Du vet väl om att du är värdefull

  • Ernhake

    Det där med att ha långt mellan fest och vigsel har vi iaf inget problem med.. typ 10 meter mellan (ruinen av den gamla väderkvarnen som vi ska bygga ett däck på där) vigseln sker och tältet där festen kommer att hållas =)

    Hur går det med era planer?
    Har ni alla hittat klänning än?
    Skulle igenltigen åkt till Köpenhamn och köpt min om två veckor men tyvärr har en god vän till familjen gått bort och begravningen är just den dagen vi har tagit ledigt så det blir ingen klänning..

Svar på tråden Juni 2008