• Septemberbride

    Korsett!!

    Någon som vet vart man kan köpa korsetter? Någon vanlig affär på stan kanske?

  • Svar på tråden Korsett!!
  • hew

    Nej :) eller hur ? , då är det bättre med en jämt tjockhet !! :)

  • Septemberbride

    Ja precis..de tycker jag med..annars är det ingen idé om det hänger ut på sidorna..*ler* jag hoppas jag hittar någon..vill inte köpa en för dyr heller..

  • zukigirl

    hew :
    Jämntjock? Ja om man ändå vore det! Jag ska köpa en som är lite längre. Förhoppningsvis så håller den in kärlekshandtagen med!

  • Septemberbride

    yes du har med fått svar=)..
    Hoppas vi alla hittar de vi letar efter..

  • annis41

    OM du har problem med att det putar ut under korsetten kan du ju alltid köpa en slim´n lift att ha under klänningen och ta av den när middag och fotografering är klar.

  • PennyJenny

    Jag rekommenderar en body, som verkligen formar och håller in. Jag är en ganska stor tjej och har det mesta av min övervikti i två mindre vackra sektioner över magen, en valk under bysten och ett häng nertill. Med en body som är ett helvete att ta på sig hålls det mesta in och helt klart blir jag smalare och det formar jättebra. Och inger tycks ut undre kanten. Jag kan inte ha torsletter eftersom det trycker ut vobblet under kanten och så böjer sig plastskenorna när man sätter sig. Och en korsett med stålskenor (det är det som skiljer torslette och korsett) skulle jag inte kunna sitta bra i.

    Min body köpte jag i en underklädesaffär på Drottninggatan i sthlm och fick jättebra hjälp. Som sagt, det krävs en del gymnastik och hjälp för att komma i den, men sedan sitter den där. Nu vet jag inte vart du bor, men finns det ingen butiken som är mer damkläder, de brukar ha sådana här bodys. Kan vara värt att kolla. Annars har missmary.se en hel del sånt att beställa på nätet.

  • sambolina

    En fråga från en nybörjare:
    Hur knäpper man korsetten? är det snörning eller? hur funkar det?
    Är intresserad av en sådan från snofidholgerdotter. Hur vet man vilken stlk man ska ha?

    Har även kolla på missmary.
    men vilken tror ni ger bäst resultat?

    Är "jämntjock" med midja,men mage ;)

  • Septemberbride

    Annis41..köpte en slim n´lift och den fungerar verkligen inte..så dålig..=(

    Jennypenny..ska kika in där..tack för tipset=)

    Sambolina..jag vet tyvärr inte..hoppas någon här inne kan hjälpa dig!

  • LindaBirgitta

    sambolina

    En korsett kan ha enbart snörning men är ju då lite svår, för att inte säga omöjlig, att ta på sig själv. Därför är det ganska vanligt med knäppning fram, mycket mer praktiskt i dagens samhälle när folk inte har anställda påkläderskor. :) De Snöfrid säljer färdiga har knäppning.

    Vilket som ger "bäst" resultat beror ju på vilket resultat du vill ha. En body kan förvisso verka lite slankande och utjämnande, men om du vill trolla fram en rejäl midja är det bara en korsett med stålfjädrar som hjälper.

    Jag tycker för övrigt att det är bekvämare att både sitta ner och röra sig i en korsett med stålfjädrar eftersom dessa är mer flexibla och böjer sig även i sidled. De plastskenor som brukar sitta i torseletter och billiga korsetter böjer sig bara åt ett håll och brukar därför "bulka ut" ganska obekvämt när man sätter sig.

    Vill du däremot ha maximal rörelsefrihet och nöjer dig med en lätt slankande effekt är en body förmodligen det bästa alternativet (en control-trosa fungerar säkert minst lika bra, men känns nog inte lika kul på bröllopsnatten)

Svar på tråden Korsett!!