• Septem­berbri­de
    Äldre 18 Jun 22:57
    5300 visningar
    73 svar
    73
    5300

    Korsett!!

    Någon som vet vart man kan köpa korsetter? Någon vanlig affär på stan kanske?

  • Svar på tråden Korsett!!
  • Juice8
    Äldre 20 Jun 17:40
    #0

    LindaBirgitta
    Ja jag tycker din beskrivning lät presic som den!! Har du testat den?

  • LindaB­irgitt­a
    Äldre 21 Jun 00:11
    #0

    zukigirl
    De brukar ha planchetter fram dvs. en sorts kraftiga hyskor. Man behöver alltså inte snöra på sig den. Däremot brukar de ju ha snörning i ryggen som man kan dra åt eller släppa på beroende på hur hårt ihopdragen man vill ha den. En beskrivning på hur man gör brukar följa med om man vill snöra om den. Men du kan alltså sätta på dig den själv. Inte svårt alls.

    Juice8
    Ja, jag har en om det är den från Maidenform. På mig fungerar den bra. Jag är inte så jättebred, men har ju lite mage efter att ha fött barn och den håller in magen bra. Den ger ju däremot ingen jättesmal midja som en riktig korsett gör, men det beror ju på vad man är ute efter för stunden.

  • Raspbe­rry
    Äldre 21 Jun 00:19
    #0

    Inte läst hela tråden...men om du är ute efter att dra in magen och inte framför allt är ute efter något dekorativt kan jag rekommendera Flexees. Är inte säker på vad det kallas men den har skenor men inte någon bh-del. Den går från höften upp till under bysten och fästs med hyskor. Dock har den inte någon snörning som man kan dra åt. När jag provade stl L så mätte jag en skillnad på 3cm i midjemått. Dom i affären rekommenderade dock att köpa stl M och "gå in den". Har inte provat det än då jag hade lite bråttom.

    Men det kanske är nåt intressant i alla fall. I Sthlm hittade jag den på Åhléns City och på Gustaf Mellbins i Gamla Stan

  • Septem­berbri­de
    Äldre 21 Jun 00:22
    #0

    ok en sån vill jag ha..undra om det finns en sån på internet?

  • Raspbe­rry
    Äldre 21 Jun 00:54
    #0

    försökte kolla lite på nätet, det verkar vara Maidenform som gör Flexees.

    Det här verkar i alla fall vara den som jag skall köpa www.maidenform.com/catalog/product.jsp&categoryId=28&wtlCategory=Flexees%20®%20Shapewear&parentCategoryId=3

    Om inte länken funkar så heter den iaf "Instant slimmer Long Torso waistnipper"

    på Åhléns kostar den ca 320:- har jag för mig.

  • Septem­berbri­de
    Äldre 21 Jun 00:55
    #0

    ok det var inte så farligt pris för den..få hoppas jag hittar den i någon affär;)

  • Draken­81
    Äldre 21 Jun 10:25
    #0

    Ett tips om man vill ha en äkta korsett men lite billigare är att kolla på Ebay. Jag gav ca 1000 kr för min har jag för mig, helt ny. Det sälj även några äkta på Tradera ibland.

  • LindaB­irgitt­a
    Äldre 21 Jun 16:44
    #0

    Flexees...ja, det kanske är så den heter. Det är i alla fall en sån jag försökte beskriva nyss. I så fall finns den alltså på Twilfit också.

  • Sensom­marbru­den
    Äldre 27 Jun 18:13
    #0

    Någon som vet var man kan köpa en korsett (äkta eller hyfsat bra fusk) i Stockholm? Ska helst hålla in, men bör vara snygg! Är lite rund.

  • zukigi­rl
    Äldre 27 Jun 19:43
    #0
  • theodo­r04
    Äldre 31 Jul 16:42
    #0

    Hej och hå! Jag var inne på twilfit och sökte slimmare men fick svaret att det har vi inte. På Lindex fick jag svaret att det tror jag inte (vad är det för svar?). Jag söker ngt att hålla in magen och sunt men har bh redan. Köpte en för två år sedan i en liten tantbutik i stan nånstans men i svart med hyskor. Kanonbra. Skulle behöva en sån fast vit... men minns inte var jag hittade den mne priset var typ 400 spänn.

    Åhléns city -vad tror ni? ingen tid men mycket att göra! Var annars?

  • kentfa­ntast
    Äldre 31 Jul 17:15
    #0

    Har inte Gustaf Mellbin, Ajas, Haides, NK, Samira, Pärlan, Details eller nån annan liknande affär någonting bra? Det låter ju rätt osannolikt om INGEN skulle ha nåt...

  • Duches­s
    Äldre 31 Jul 18:20
    #0

    *hoppar in*
    Jag hade en likadan korsett/midjeformare som den Raspberry länkade till. Den fanns på två ställen (minst) här i Umeå: Ingrids (en gammal anrik butik med god service) och Twilfit. Den sistnämda är ju en kedja, så en Twilfitbutik kan man nog hitta på andra ställen i landet.

    Jag var jättenöjd med min - den funkade jättebra till klänningen! :)

Svar på tråden Korsett!!