• MissGalbadia

    Pilates, kanon träning hemma!!

    Var har ni köpt MTV pilates, power yoga & yoga?

  • MissGalbadia

    och förresten, klarar man dom om man aldrig prövat yoga förut, eller vad rekommenderar ni? pilates har jag tränat förut, men inte yoga. är det stor skillnad?

  • MissGalbadia

    Nu har jag beställt MTV pilates & MTV power yoga! bör komma på tisdag! då ska det tränas kan jag lova :D

  • MissGalbadia

    Jag fick MTV pilates och MTV power yoga idag... körde pilatespasset å d va kul! en del grejer va rejält jobbiga å andra kändes knappt, å ett par övningar kunde jag inte ens göra :P men man lär sig nog med tiden! satte igång yoga-dvd:n åxå bara för att kolla lite, men slutade efter typ 2 minuter då jag sträckte mig =) får nog vänta lite med yogan tills jag blivit smidigare! men pilates e ju askul! :)

  • MissGalbadia

    Har kört mtv pilates varje dag sen jag fick den å tänker fortsätta med 5 dagar i veckan! börjar få in snitsen på övningarna nu åxå :D

  • MissGalbadia

    Stora A: Jag skaffade den för några veckor sedan. Så här har det sett ut: vecka 1: 4 ggr, vecka 2: 4 ggr, hittills i vecka 3: 1 gång.

    Har gått ner 1.5 kg sen dess! har även tagit en joggingtur och två raska promenader. till och med käkat lite bullar å påskgodis å druckit påskmust :P

    tänker köra 5 ggr i veckan stenhårt nu, inga undantag. Tkr det är kul å ganska enkel träning faktiskt!

  • MissGalbadia

    tycker att du ska köra på MTV pilates. Den är helt klart genomförbar av en nybörjare och har flera svårighetsgrader. Den känns effektiv, själv klarar jag av mer nu, plus att jag har gått ner i vikt och magen blivit plattare. Den fokuserar främst på magmusklerna, men det finns lite övningar till det mesta. Alldeles lagom längd åxå! Jag kör med den varje vardag.

    Har inte testat nån annan platesdvd och känner inte att jag behöver det heller.

  • MissGalbadia

    På bland annat www.discshop.se eller www.cdon.com.

    Själv kör jag på två tunna täcken :D funkar hur bra som helst, absolut inte för mjukt, och smärtfritt för ryggen ändå. tänker inte slänga ut så mycket pengar på en matta när det inte behövs :)

  • MissGalbadia

    idanna: Den kostar ju bara dryga hundralappen på DVD... det måste väl ändå vara smidigare för dig att träna framför tv:n än datorn?

    sånt där är nog rätt svårt att hitta bra nedladdning på.

Svar på tråden Pilates, kanon träning hemma!!