• Ninni7­5
    Äldre 24 Jul 22:02
    12779 visningar
    17 svar
    17
    12779

    "svensk" vigsel i Italien??

    När jag och min sambo nu äntligen bestämt oss för hur vi ska viga oss upptäcker vi att det verkar struligt att få en "svensk vigsel" i Italien. Någon som har erfarenhet och vet hur man gå´r tillväga?? Vill veta ALLT!!

  • Svar på tråden "svensk" vigsel i Italien??
  • Ninni7­5
    Äldre 24 Jul 22:19
    #0

    det verkar vara som vi befarade.............att vi inte kan viga oss kyrkligt i Italien......buuuuuu Det är så tråkigt att behöva backa två steg när man äntligen anser sig vara på gång. Tack för ditt svar!!

  • Ninni7­5
    Äldre 27 Jul 21:27
    #0

    Tack alla för Er respons!!.

    Mrs. Simon : Visst inser jag också att jag inte kan viga mig i en icke svensk kyrka men det var inte det jag hade i åtanken när jag ställde frågan om en kyrklig vigsel.

    Lilla loppan: SKa genast undersöka detta närmare :)

  • Ninni7­5
    Äldre 5 Aug 19:44
    #0

    lilla loppan; Jag känner mig väldigt förvirrad !! Tanken för oss med att åka iväg och gift oss var helt och fullt att komma ifrån en vigsel av något slag hemma (såväl kyrklig som borgerlig) - du som har erfarenheten...... kan vi gifta oss giltigt i Italien och hur går man i så fall till väga???? Ursäkta att jag inte kopplar, men jag är som sagt verkligen förvirrad

  • Ninni7­5
    Äldre 11 Aug 22:24
    #0

    Röda rosor; TACK för att du delade med dig av Er DAG. Måste säga att jag känner mig mer och mer övertygad om att det blir blir en bra lösning för oss att vigas i Italien!!

Svar på tråden "svensk" vigsel i Italien??