Inlägg från: martinibruden |Visa alla inlägg
  • martinibruden

    vestibulit

    Jag har ofta svamp! Har candida just nu. Tagit fluconazol och väntar på bättring. Usch! Jag är rädd att det här är en början till vestibulit. Har nämligen börjat få ont vid penetrering. Stackars vi tjejer som lider av det här.

  • martinibruden

    jag har nämligen märkt ett samband.

    Rakat underlivet->fått oralsex->fått utbrott av svamp.

    Det har hänt varenda gång!

    Bara oralsex i sig har inte gett svamp i och försig, enbart rakning har gett svamp nästan alla gånger. Kombinationen har alltid gett svamp.

    Kan inte hitta några andra orsaker i mitt liv och sätt att leva. Möjligen stress då. En gynekolog sa tilll mig att en studie visat att stress och svamp har ett samband.

  • martinibruden

    Ä rdet sant? Funkar en sån grej?? Vore ju kanon. Jag gör vadsomhelst för att kurera bort svamp utan mediciner. Fick tips om Fungoral mjällschampo också men det låter inte så nyttigt för lilla musen.

  • martinibruden

    jag är intresserad vad det är för mat man ska undvika. Har äntligen blivit bättre från mina besvär mha fluconazol och så har könshåret fått växa ut lite.

  • martinibruden

    svamp luktar inget speciellt, tror de kan lukta som vanligt, men svamp KLIAR, ibland en svidande brännande känsla och en ofta grynig flytning. Symtom bör absolut undersökas. Jag vet att det är svårt att komma iväg bara och ibland tar det lång tid att få en besöks tid. Min gyn var så snäll att hon skrev så att jag kan använda receptet 2 ggr till om jag får besvär igen.

    Nu kostar fluconazol bara 44 kr/tablett. Det var värre förut när det kostade typ 300 spänn pga patent på medicinen.

  • martinibruden

    Pickolina

    så är det nog, sorry. Men den vanligaste symtomen är att det kliar och irritation.

  • martinibruden

    vad är membrasin? kanske nån skrivit det tidigare i tråden men jag undrar hur det funkar och vad det ska vara bra för. Vad det är liksom.

Svar på tråden vestibulit