Inlägg från: 070707 |Visa alla inlägg
  • 070707

    hjälp med att formulera meny???

    Här får du ett förslag/tips på hur du kan skriva din meny...

    Tunnskivad parmaskinka och melonbåt serveras med grissini (Prosciutto di parma e melone)

    Ugnstekt fläskytterfilé och pommes au gratin serveras med sallad, dressing och bröd

    Chesecake på en spegel av hallon

  • 070707

    Kan hålla med dig Johanna om att språken inte ska blandas osv. Men att det inte finns något som heter fläskytterfile har jag svårt att förstå. Detta grundat på att jag hittar rätter med fläskytterfile i många kokböcker och hemsidor, kan bland annat hänvisa till koklandslaget, arla, coop, diverse restauranger och cateringföretag. Om de nu inte finns ett ord i ne.se som heter fläskytterfile, så anser jag att det verkar vara ett vedertaget uttryck i braschen. Kan du förklara för mig varför du anser att det är otyg att använda fläskytterfilé, så kanske jag kan förstå dig bättre?

  • 070707

    Courage

    Tack för ditt svar. Branschen har verkligen bra fantasi... Snacka om falsk marknadsföring :)

Svar på tråden hjälp med att formulera meny???