• Rat

    Bröstförstoring (4)

    EnYsterSyster

    Tror också det kommer märkas för de oppservanta. En av mina arb. kamrater är också en vän, som starkt fördömer bröstförstorinar, annars är hon jättesjyst. Jobbigt att ta påhopp så här innan man hunnit vänja sig själv bara...

  • Rat

    TACK alla underbara uppmuntrare för att ni finns!
    Det gör så enormt stor skillnad när man mår så här. Min kille är faktiskt inte så mycket till stöd när det väl gäller och jag inte är den där starka och skämtsamma personen som jag för det mesta brukar vara. Verkar också som han är lite orolig nu när jag fått bröst, kanske svårt för männen också att ställa om sig.
    Hur som helst har jag ingen ork att sätta mig in i hur han mår och känner hela tiden just nu. skönt att han jobbar faktiskt

    Jag mår lite bättre nu faktiskt och i går tvingade jag mig ut på en väldigt liten promenad runt kvarteret, sen var jag helt slut. Har också slutat med de starkare värktabl. dexofen och tar bara alvedon nu.
    Skönt att inte stoppa i kroppen allt för mycket tycker jag. Sen har jag tagit bort den hårda vita tejpen i dag som suttit ovanför brösten och tryckt på väldigt hårt. Jätteskönt! och inga fula kanter syns till. Hurra!

    KRAM ALLA!!!!!!

  • Rat

    EnYsterSyster

    Det har nu gått en vecka sen min operation. Säg ärligt, blir de verkligen mjukare? Just nu är de VÄLDIGT hårda.
    Har du "soft touch" el. de "vanliga"?

  • Rat

    glasskompott

    Kul att du verkar så pigg. Vad olika det kan vara. Men du ska nog ta det lite lugnt. På Victoriakliniken sa de att man inte skulle lyfta för tungt på 3 veckor.
    Jag frågade vad som räknades som "för tungt" då sa sköterskan "1 liter mjölk ungefär".

    Kram och grattis till dina nya bröst!

  • Rat

    Tror ni verkligen det är bra att tvinga sig ut på promenad när man blir alldeles anfådd av att röra sig? Brukar älska att promenera, går i timmar i bland så jag borde inte ha extremt dålig kondis.
    Sen undrar jag över den svullna magen som brukar vara helt platt. Känner mig nästan gravid. När gick magsvullnaden över för er då? Kan nog inte få igen mina vanliga jeans tror jag. Phuu
    Ena stunden känner jag mig riktigt upprymd och nästa låg som bara den och undrar vad jag sjutton jag har gjort. Tyckte jag såg lite kanter och så är de lite olika stora. Men de var dom ju i och för sig innan också. Finare är dom helt klart i alla fall
    Jag tror att om folk i allmänhet var mer accepterande vad gäller bröstförstoringar skulle allt kännas lättare. I alla fall för mig. Tur att jag har er!!!!!!!

    kramar

  • Rat

    Vioola

    Fast för mig har det bara gott 1 vecka.
    Vi tävlar väl inte om vem som är "duktigast" här va?
    Var ute en pytte sväng i går och blev HELT SLUT och alldeles kallsvettig.
    Måste erkänna att jag blir lite provocerad av klämmkäckhet just nu. Har inte upplevt ngn lyxtillvaro trots kille hemma på kvällstid. Tycker bara att det är svårt att veta hur mycket man ska "driva" på sig själv. lite rädd att svimma.

  • Rat

    Tack Diablo
    Jag har svårt med den här balansen i vanliga fall också, hur mycket man ska driva på sig själv eller lyssna på sin kropp. Oftast kör jag över mig själv. Nu ska unna mig en lyxig sovstund sen får jag se om jag känner nån "ridlust"

  • Rat

    Vioola

    Ok. Tar åt mig lite mer än vanligt just nu, har alltid klarat mig själv (sen jag var mkt liten), har svårt för att be andra om hjälp så jag blev lite provocerad av det här med att jag skulle haft nån slags lyxtillvaro. Hoppas du förstår. Peace!

    EnYsterSyster

    Förstår precis vad du menar ang. männen. Långt ifrån flummigt

  • Rat

    VI SKA HÅLLA IHOP OCH STÖTTA VARANDRA ELLER HUR?
    Missförstånd uppstår ibland men det går att reda ut

    kram alla systrar

  • Rat

    Bröstkaramellen

    Jag tror tyvärr det är många fördomar kring bröstförstoringar inom vård, skola och barnomsorg. Områden med mycket kvinnor
    Jag tror att vi, på många synliga och osynliga sätt,tidigt uppfostrs till att vara avundsjuka och konkurrera med varandra och baktala varandra istället för att hålla ihop och stötta varandra.
    Låter hemskt men det finns en hel del av den varan mellan kvinnor enligt min mening.
    Men här håller vi i alla fall ställningarna bra tycker jag

    Förstår att du har svårt att bestämma dig. Så där höll jag också på till jag bara bestämde mig. Tror det blir bra vilket du än bestämmer dig för.
    Kram

Svar på tråden Bröstförstoring (4)