Inlägg från: famousfairy |Visa alla inlägg
  • famousfairy

    Bröstförstoring (4)

    och för er som skull råka ut för en tand op istället för bröst op någon gång !? så kan jag säga samma, det börja vänder från dag 5, är ocskå helt slut från allt värk o tabletter, Jag som var helt detoxad innan!
    utom lite kaffe o colalight
    ja.. och snart bli det bröst op ..efter 20ärs fysisk arbete verker det som min smärt tröskel är ursel, den tål inte mer..
    håll ut rat!!

  • famousfairy

    En Yster Syster, va du är rolig! Jag ska vara helt ensam efter oxå nå jag..
    Jo nu förstår jag varför min kirurg vill att jag funderar på 280 (började med 215!) , för att jag gillar storleken på 245 det känns rätt för mig men om 50 försvinner.. ja då är jag där, eller hur?
    Så nu gå jag omkring med 250dl okokt ris i en sportbehå (billig 199sk) och det tycker jag är MAX för min lilla 160lång 48-50k kropp
    som knappt fyller en 70A idag!
    Du kanske hade lite mer att börjar med än jag. Min mamma lovad mig att jag skulle få lite större bröst efter jag hade fått barn, men det blev inga
    Få jag be o får din längd/vikt mm?
    ps gilla ditt extra inlägg;)

  • famousfairy

    Hej allihop!
    Jag ha läste på och bara suga åt mig era råd och efarenhet. Konstigt, nu när min op ska bli av den 20:a (kunde inte den 3/4 pga dålig tand) är jag riktig nervös o ibland lite deppig! Jag tror att det kan vara de smärtstillande jag va tvungen att ta... Provade mina 250 rispåsar i en 75A igår. Fick panik o tänkte Nej jag vill inte ha bröst!!Sen stoppad jag ned de i en sport bh o mådde bättre..
    Är rädd att jag fortfarande ha infektion.
    Inte lyfta tungt förstår jag.. men en litre mjölk!? det är i för sig ett kilo, men jag bo ensam!! Jag ska börja frysa massa måltider idag
    Starkt glasskompott!!
    Rat.. håll uthårdnaden måste väl vara inflammation i mjukvävnaden runt omkring det är en läkningsprocess tror jag -- eller vad säga du swing!?
    jag få nästan tårar i ögonen av allt stöd man får här tack gode gud att ni finns, kram till alla

  • famousfairy

    Hey Rat!!!
    Så du mår bättre nu eller!? Hur länge sen var det nu.. en vecka?det glädje mig att det går åt rätt håll, min kollega som gjorde sina för dryggt ett år sen sa till mig
    jobb var/är på teatern men tighter kläder, hon gjorde sina över sommaren. vissa pratade vissa inte en av killarna ville klämma på de. Jag tyckte de va lite stora, hon gick från 70a till en stor c, men det se väl normal ut när man är i vanliga kläder. Jag ta av hatten till henne, det är bara hon och en till av mina kollega (som inte jobba där nu, som jag) som vet om mig.
    Rat.. jag gillar dina nästan dagliga återhämntnings rapport.
    ps.J#&?!vla tandverk!!!

  • famousfairy

    AP75.. Grattis!! dit ska jag nästa torsdag!! -skulle ha varit den 3:a
    Var allt ok? vem gjorde det o vad fick du för råd nu? Tänkte jag skulle ligger lite förre eftersom jag ligger efter., om du förstår vad jag mener Kom igen.. storlek osv!!alltså, när du känner för det, f'låt ta det lungt nu Rat: jag tror min mage ha fått nog puh. Ha ätit anti-B i 10 dager, och ska fortsätta 10 dager till, orka inte med flera citadon, ska försöka få nåt annat efter min op. men ca en dl dofilus-finns vanlij nu, som jag blander med äppel jus hjälpa, o det är gott också!
    keep in touch. Kram

  • famousfairy

    Jengirl,vi har inte "träffats" men jag ville bara säga grattis! Själv kan jag inte ha barn o bli bara såååå glad när jag höra att nån är gravid!
    Jag hittad hit ca en månad sn tror jag.. i slutet av tråd 3. Fantastiskt stöd!!
    Rat ystersyster, swing, bröstkaramellen, AP71, Algit- var är du?
    Jag ha kanske glömt nån, men ta inte det personligt.. för även om Sven Svensson svara mina inlägg med stöd o råd bli jag glad o tacksam.
    Svullen mage se jag INTE framemot Jag HATAR det när min mage är stor... för då se mina bröst ännu mindre ut. Nej men vänta.. jag kommer att ha bröst. YIPPI!!!!!

  • famousfairy

    Rat.. fan va tråkigt, försök hitta någon att prata med innan du börja fly men tabletter. Ta hand om din underbar ny kropp o njut av det.
    Min ex tryckte ned mig,trampad på mig jag bara sa förlåt för att jag finns. Gå inte ditt de/han är inte värt det. Händer det en gång efter en drink så händer det igen.
    ok ok om jag ska ha 280MM så bli det inte stort eller? Alla verkar så nöjda, bli jag lika fin? Bli jag det? :-/
    Kram alla

  • famousfairy

    Oj AP 75,
    tack för info, va kul att det gick bra.
    Vet du, den 3/4 när jag skulle ha gjort det, skulle jag vara där 07.30! var uppe 05.30! så efter tandverk, ingen op mm var jag rätt less o trött.
    Den här gången bli det 10.00 lite mer mänskligt! Kram

  • famousfairy

    Rat.. hur mår du? på alla sätt? nåt nytt med mannen?
    Tack för dina ord ang storlek (snart kommer ni att säga För guds skull operera dig!!) Jo jag ha 250 på mig och tycker det är lite stort, absolut inte större så jag ta nog 280 eftersom en del trycks under muskeln.
    Och det här med mjölk Går det att lyfter en litre!?Bo ensam..

    AP kul att det gå bra.Ha haft narkos en gång, minns inte att jag mådde dålig, tyckte det var härligt att somna in!! Men efter den här tand op med en dags citadon och anti-b fick jag feber och spydde.
    Är det någon annan kan föreslå nåt annat an citadon? Jag är inte säker att det funker för mig?
    PS träffad vänner igåt kväll med mina rispåsar.. reaction var.. Gud Du se sååå bra ut, du är så söt wow! SÅ.. visste kan en "figur" hjälpa med självförtoende!!

  • famousfairy

    rat..
    smärtan och återhämntning är så individuellt.
    Jag ha varit mycket "smärt tålig" hela livet, men nu efter dygtt 20 år av fysisk arbete har min kropp fått nog. herregud jag ha fortfarande tandverk! o det är 11 dager sen nu. Men man måste kommer ihåg att ett ingrepp är ett ingrepp, eller två:-man ha ju två bröst! Själv tror jag att man måste jämnföra med några dager sedan, hur var det då? och bilder sin egen uppfattning om bättringsvägen.
    Ångra du att du tog större? Som sagt jag ha mina 250 o kokt på mig och det är min MAX!!
    kram o glad påsk alla..

  • famousfairy

    usch.. det där med storlek ha så mycket att göra med vad man ha o inte ha innan..jag ska ta med mig volum på hur jag INTE vill se ut och det som är lagom fast inte mindre. Det började mellan 215 o 245 och jag till slut tyckte 245 skulle vara ok, sen sa hon prova 280 och sa gå omkring med 250g ris o se hur det känns. Jag tycker det känns lite stort. Men kanske min sport bh sitter för löst, eller formen är fel eller nåt. Well.. we'll see :-/
    Yster syster..? hålla med dig
    Rat..?väldigt starkt att klara allt.Det vore ju bra att prata med nån, även någon på kliniken? gör det, du behöver inte vara ensam. jag var det, för länge .. Kram

  • famousfairy

    Algit!! hej! saknat dig!
    Jengirl.. jag ska ha anatomiska.. 410 245 eller 280. Bakom tror jag, eller delvis.
    Bröstkaramellen.. kommer ihåg dig från några tråder sen..
    Gud jag är sådålig på att komma ihåg vem ah gjort det, och när mm. Men när jag började här tror jag att det var Jag Rat och Bröstkaramellan som stog på tur.. och min tur är på torsdag!!
    kan inte sova g'natt

  • famousfairy

    Ja och så Yster Syster o Swing var och är full proppade med råd till oss!! och Algit,
    och .. och.. ALLA!! Kram!! o Tack!!

Svar på tråden Bröstförstoring (4)