• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • famousfairy

    hej tjejer, har inte svikit er.. är bortrest bsvårt att komma åt datorn. fy jag är nervös, är jag inte klok? såg bilder på normala bröst i en normal tidning här i uk. mina är små med ganska fina men gjort är gjort, betalt är betalt..christ.. 2 weeks to go!! help! bye for now.. kram

  • Wysteriia

    Är det nån som vet hur kapselbildning känns?? Eller hur det känns om inlägget går sönder? Känns konstigt i sidan på mitt högra bröst så jag har blivit lite nojjig! :P Var ca 6 månader sen jag gjorde OP.

  • Jengirl

    Wysteriia

    Kapsellbildnig, ditt bröst kan bli hårt på sidorna tex, se konstigt ut osv.
    Vad har du för inlägg? När jag var på återbesök, så frågade jag just om man kan märka om plantatet går sönder (har gelehallon). Han sa att oftast så märker man tyvärr inte det, men det finns vissa fall där man kan få smärta o dyl.

  • linkita

    Hej!
    Undrar om man får sova på mage om man har hallongele inplantat?

  • Jengirl

    linkita

    Ja jag gör det , fast ibland kan det vara lite obekvämt. Då får man bulla upp med täcke eller nån kudde som stöd för brösten. Men klart att du får

  • bröstkaramellen

    Är så himla osäker... Jag är 1.60 lång (kort ) och väger ca 57 kg. Mina bröst är väl en utammad liten B (ibland är den nog mest en A förstås).

    På min konsultation fick jag rekommendationen 335 och jag hade nog kanske funderat kring en 270 sådär. Men det skulle bli helt proportionerligt till min kropp sa man och jag har egentligen ingen anledning av tvivla. Men när jag nu gör "ristestet" så känns det VÄLDIGT stort. Tänker att en del hamnar under muskeln och att det fördelar sig bättre sen men ändå. Gud vad svårt!! Hur tänkte ni???

  • linkita

    Hej bröstkaramellen!

    Jag väger 60 kg och är 173 lång, rätt bredaxlad.
    Jag har 400 gelehallon, och ångrar att jag inte tog 450 som jag tänkte:(, jag var rädd att dom skulle bli för stora men nu i efterhand så borde jag tagit de större altenativet.
    testade ristestet och det går inte äns jämnföra för det blir mindre när man får implantatet i kroppen. kör helt klart på det stora, speciellt om dom har rekomenderat det.
    Lycka till.
    kram.

    Och tack för svaret Jengirl

  • bröstkaramellen

    linikita:

    Tack för ditt svar. Jag kör på det som är sagt

  • pickolina

    bröstkaramellen

    Det där är VÄLDIGT olika. Jag var 164cm och vägde 52kg. Jag la in 270cc och fick en DD/E-kupa. Inte alls särskilt litet alltså..och det finns flera i dessa trådar som har samma erfarenhet som jag... Så att någon säger att de fick större än de trott och att vissa säger att de fick mindre än de trott ger tyvärr ingen indikation för hur det kommer bli för jus dig. Jätte svårt det där!

    Vad är du ute efter???? Är det OK om de blir mindre än du tänkt men ej OK att de blir större, då ska du ta det mindre implantatet men är det så att det känns OK om de blir lite större än planerat men inte OK att de blir mindre, då ska du ta det större.

    Ristestet ger dig en indikation för hur det blir..gå efter det och tänk på vad du är ute efter i slutändan och ta med i beräkningen att det sällan blir exakt som man velat/tänkt sig. Är det bättre om det blir mindre än tänkt eller störe än tänkt?! Det måste du ta ställning till.

  • *sussie*

    Hej

    Är det någon som vet om man måste gå och oroa sig för kapselbildning under hela tiden man har implantat? Eller finns det någon gräns då man kan andas ut och slippa oroa sig?

    kram

Svar på tråden Bröstförstoring (4)