• EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Bröstförstoring (3) är nu stängd för svar. Vi fortsätter här !

  • Svar på tråden Bröstförstoring (4)
  • AnnaS23

    Bröstkaramell:
    Vem var du på konsultation hos i Göteborg? Bra/dåligt intryck?
    Kram

  • bröstkaramellen

    AnnaS23:

    Jag var på Art Clinic och jag fick ett positivt intryck - absolut! Men eftersom jag inte har speciellt mycket längre till Stockholm så har jag nu tänkt att besöka Akademikliniken där om några veckor. Vill låta magkänslan styra i sista hand och jag känner att jag behöver ha några alternativ att jämföra.

  • bröstkaramellen

    Hoppsan Postade visst inlägget för fort.

    Jag glömde tillägga till AnnaS23 att jag träffade Peter Zachrisson som verkade mycket duktig.

  • Vic

    Hej !

    Jag har gjort min operation på Art Clinic hos Dr Håkan Hallberg, jag har mina framför muskeln, jag var också tveksam till att lägga framför men jag är jättenöjd. Tror också att man har lite mindre ont efteråt. Kan verkligen rekomendera Art Clinic, jättegulliga och omtänksamma
    Hälsn Vic

  • Charlize

    En liten fråga...

    Jag funderar fram och tillbaka om jag ska operera mig eller inte. Och eftersom jag fortfarande tvekar ligger det ju ett tag fram i tiden...

    Det som gör att jag tvekar är (dumt nog) vad folk ska säga... Det är väl egentligen inget fel på mina 75B som jag har idag, men jag vill ha större, för att bli (i mina ögon) mer proportionerlig och kvinnlig.
    Men jag oroar mig för att få nån bimbostämpel... Exv såna tjejer som är med i Big Brother är ju inga bra "föredömen"...

    Tänkte någon av er någonsin så (på andras reaktioner)?

    Och vad blev reaktionerna/kommentarerna efter att ni gjorde operationen?

    Kram
    Charlize
    *drömmer och funderar vidare*

  • bröstkaramellen

    Vic:
    Skönt att du blev så nöjd. Jag kommer att bestämma mig mellan de båda klinikerna om några veckor. För ni VILL jag! Dyrt blir det och lånet blir högt, men man lever ju bara en gång...

  • Mamma till 3

    bröstkaramellen

    Jag tror du förväxlat mig med pickolina.
    Jag opererade mig första gången på Specialistkliniken. Då placerade man mina implantat framför muskeln.Hade mkt problem med detta och utveclade oxå ett rejält häng efter drygt tretton månader. Andra operationen gjordes på Citadellkliniken och då bytte jag även implantat från flytande silikon till gelehallon och la då implantaten bakom istället.Det stämmer det du säger att de flesta får byta placering på sina implantat förr el. senare om de är placerade framför muskeln.

    Kram

  • bröstkaramellen

    Mamma till 3:

    Snurrade visst till det lite

    Tack för ditt svar. Jag har fått mig en rejäl tankeställare vad gäller inlägg framför muskeln.

    Kram.

  • Anneli23

    Hej på er! Nu är det 28 dagar sedan jag gjorde min operation. Jag har snitten under brösten, och jag kommer ihåg att jag läste i någon av de gamla trådarna om tejpning.
    På min klinik sa de att jag ska byta tejp var 3:e dag, men jag har för mig att ni skrev att man ska byta väldigt sällan för då blir ärren finare. Hur sällan ska man byta då, för den sitter väldigt hårt även efter 5-6 dagar, men jag har inte vågat ha den längre än så.
    Sedan undrar jag också om man ska "trycka ihop" ärret när man sätter på tejpen så att ärret blir tunnare? Eller är det bara att klistra på som vanligt? Och har ni använt något c- eller d-vitaminserum på ärren?

    Kramar Anneli

Svar på tråden Bröstförstoring (4)