• vioola

    Bröstförstoring (4)

    Hejsan

    Till Diablo

    Jag är mäter med 73-74 cm under men har ca 89 cm över brösten. 70dd eller en "mindre" 75d är det som passar mig bäst. Är för övrigt 174.5 cm å väger ca 62 kg. Kan väl även lägga till att ja hade ca 75A innan å la in 330cc geléhallon (hög profil).

    Kramis

  • vioola

    Hej

    Tänkte höra om det finns någon som har snittet nedanför bröstvecket? Finns det något man kan göra? Förutom att acceptera de då förstås.. Jag störs ganska mycket av det här. Visst, de kommer väl bli ljusare än så här och det syns inte med bh men ändå.

    Endast svar från er som råkat ut för samma sak tack. Om jag nu inte är själv förstås... Å det har gått 4 månader och kommer dessvärre inte rätta till sig.

    Kramis

  • vioola

    Hej hej

    Om jag hade snittet i bröstvecket skulle jag nog inte bry mig så mycket. Men nu har jag nästan en cm nedanför så det syns så väl. Tänkte om man kunde göra ärret mindre synligt med laser eller så. Fast sånt kostar väl förstås, å det kanske inte blir nåt bättre iaf. Jag trodde ju verkligen ärret skulle hamna i vecket. Så typiskt min tur :(.

    Kramis på er

  • vioola

    Hej igen

    Ja hoppas man kan det. Men jag kommer ju aldrig ifrån att det kommer synas. Men men, det hjälper ju inte att tycka synd om sig själv...

    Kramis

  • vioola

    Hej igen

    Han har nog lagt snittet för långt ner för nu efter 4 månader har de sjunkit rätt mycket. Jag pratade med honom när jag var där sist men han sa bara att det absolut inte ska hamna på själva bröstet. Snittet ska ligga i vecket till ca 7 mm nedanför. Men mitt snitt är en cm nedanför. Så han har ju definitivt räknat helt fel. Nä, det går ju inte göra nåt åt.

    Skulle va ifall jag la in lite större implantat efter jag fått barn nån gång i framtiden...

    Det syns ju inte i bh som tur är, men jag ser det ju iaf

    Opade mig i Hässleholm förresten.

    Kramis

  • vioola

    Hejsan

    1. Hur har du finansierat dina bobisar?

    Jag studerar så jag tog ett studentlån av nordea på 20000. 15000 sparade jag ihop själv. Nu får jag betala av ca 420 kr varje månad i 5 år. Räntan och amorting inräknat och givetvis så sänks det efter varje gång.

    2. Måste man byta inlägg efter 15-20år? Vad har er läkare sagt om det?

    Antagligen, räknar inte med att de kommer hålla hela livet ut. Och jag kommer säkert att göra om det någon gång, kanske efter man fått barn (om man får några).

    3. Vad kostade op?

    35000 för mina geléhallon

    4. Varför valde du att op dig?

    Jag har nog ända sen 10årsåldern tittat på tjejer med lite större bröst och önskat mig sådana när "jag blir stor". Men det gick 25 år och jag fick inget mer än en A-kupa så jag beslöt därför att göra något åt det. Jag led inte av det, men jag tycker det är mycket snyggare med lite större. Och nu har jag en liten D och kan inte vara nöjdare, eller nja C kanske hade räckt hihi.

    Kramis

  • vioola

    Hejsan

    Rat

    Jag hade jätteont i två veckors tid, sedan blev det gradvis bättre. Satt upp å sov, först i en fåtölj sedan i sängen. Kunde sjunka ner lite sen varje kväll. Tredje veckan kunde jag äntligen sova på sidan. Åt starka som svaga smärstillande i nästan 3 veckor. Men det var jag det, andra har ont i några dar å sen är allt som vanligt ;).

    Kramis

  • vioola

    Hej igen

    Rat
    Ifall du har väldigt ont så be din läkare skriva ut ännu starkare smärtstillande åt dig. Jag åt trimadol hexal 100mg å sen 50 mg å citodon. Men citodonen hjälpte inte särskilt, blev mest snurr bara haha. Som tur var hade mamma massa piller hemma, hon har kronisk öronvärk och magsår å allt vad det är. Så det finns en hel del piller där jag me kunde få ;).

    Smärtan går upp och ner, ena dagen trodde jag det var på väg att bli bättre och andra var jag tvungen att bita ihop för att inte gråta. Så oroa dig inte för mycket. Beror ju på hur mycket du anstränger dig (bröstmuskeln).

    Kramis

  • vioola

    Hejsan hej

    Det var värst vad folk hetsar upp sig... Givetvis fick jag tramadol hexal 100mg av min läkare första gången. Mamma hade sedan 50 mg tramadol som jag fick av henne. Ett bra mycket bättre alternativ än att äta 8 st citodon per dag som inte hjälpte ett dugg.

    Jag menade att hon har som ett eget litet apotek hemma och det finns det mesta. Det betyder INTE att jag käkade vilka piller som helst. Men man läser väl det man vill läsa...

    Vissa har mycket mycket värre smärta än andra så visst kan du få starkare smärtstillande utskrivet ifall du vill det. Jag själv hade antagligen en blödning så jag vet hur ont det kan göra.

    Hoppas du förstod mig Rat.

    Kramis

  • vioola

    Hej igen

    Jo, ja åkte ner till kliniken efter 2 veckor eftersom det ena var mer spänt och större. Och eftersom jag hade haft så ont trodde kirurgen att det var en inre mindre blödning.

    Men jag behövde inte oroa mig för det för kroppen tar hand om det själv. Jag åkte även ner till skåne igen (över 60 mil från mig) när det gått 9 veckor. Tyckte inte det var någon direkt skillnad, men då hade jag inte så ont.

    Efter det har jag även gjort ultraljud för att inte kolla om det varit någon vätska. Men detta pga storleksskillnaden alltså, inte blödningen. Bäst att förklara noga här så det inte blir några missförstånd.

    Men det är absolut inte konstigt ifall du har mer ont i det ena. Vanligt, iaf om man lyssnar till de där inne på plastic.net. Så det behöver inte vara något heller.

    Jag kan känna av i det ena bröstet nu också ibland. Det har inte läkt riktigt ilka bra som det andra. Lite lite mer stumt, spänt och större. Och nu har det gått 4 1/2 månad.

    Kramis

  • vioola

    Hej

    Sandriani.

    Hoppas att du har en AA-A-kupa nu när du yttrar dig, annars har du absolut ingen aning om vad du pratar om.

    Alla har rätt att få trivas med sig själva och må bra vare sig man lider av sina små bröst eller inte. Varför blir det sånt hysteri bara för man vill göra brösten lite större? Alla har ett val så är det bara.

    Kramis

  • vioola

    Hallojsan

    Jag är 174.5 cm lång och väger ca 62 kg. Hade innan ca 75A, något större kanske men 75B kunde jag absolut inte ha. Alldeles för stort.

    Jag la in 330cc, jag ville ha en stor C/liten D och det var det jag fick. Jag mäter nu ca 73.5 cm under brösten och ca 89cm över (utan bh).

    Själv hade ja 3dl okokt ris som jag hade å testade med och tycker att det blev väl lika på ett ungefär (med 330cc). Kanske något större.

    Kramis

  • vioola

    Hej igen

    Jag har runda geléhallon. Blev nog aningen större med implantaten. Om du väljer 280cc så får du väl antagligen en "vanlig" eller full C. Då hamnar du inte mellan två storlekar. Tex storB/liten C.

    Jag har ju liten D. Ligger precis på gränsen men får inte plats i en 75 C. Samtidigt är många 75D för stora.

    Lite rörigt där kanske, men ristestet stämmer väldigt bra. På mig iaf. Ibland önskar jag dock att jag kunde nöjt mig med 300cc. Men de flesta verkar ångra att de inte tog större.

    Kramis

  • vioola

    Nämen hejsan

    Jo, ja provade riset i ett antal 75C-bhar som jag lånade av en kompis. Provade med ca 3 dl ris å bhn va verkligen proppfull haha. När jag var hos kirurgen på konsultation provade jag 330cc-implantaten i en svart sport bh (stay in place) och bestämde mig för det.

    Men jag är ju en jätte me mina 174.5 cm å 62 kg jämfört med dig ;) så 280cc kanske skulle se "stort" ut på dig. 245cc blir säkert bra.

    Kramis

  • vioola

    Hejsan

    Jag var ute å gick me min 55 kg new foundland efter tre veckor. Och han drar rätt rejält... Och jag hade/har ingen lyx såsom en pojkvän som hjälper till inte haha. Han finns 60 mil bort ;). Det är ju för att du inte ska påfresta ärren som du ska ta det lugnt i tre veckor och det behövs ju tid för bröstmuskeln att anpassa sig. Men en eller två mjölkliter ska du allt kunna bära. Ta det lugnt bara. Du känner ju om kroppen säger ifrån. Alla är vi olika.

    Kramis

  • vioola

    Hej

    Det handlar väl inte om klämkäckehet (el vad det nu stod). Måste man klara sig själv, så måste man. Jag hade som sagt en blödning och åt starka som svaga smärtstillande i nästan tre veckor. Vaddå tävling, får man inte skriva hur man haft det själv eller? Vi är väl fler på den här sidan som kanske vill läsa andras berättelser, eller?

    Och det var efter 3 veckor som sagt jag var ute me vovven. De första två veckorna fick jag med ta det så lugnt som möjligt och hade honom bortlämnad. Poängen var att det nog inte kommer ta så lång tid innan du faktiskt kan bära själv och att det kommer bli bättre snart.

    Tråkigt att man inte kan skriva på den här sidan utan att man ska bli misstolkad hela tiden.

Svar på tråden Bröstförstoring (4)