• Rat

    Bröstförstoring (4)

    AP75

    Har hört många här på de gamla trådarna som haft samma bubblighet. Det försvinner. Jag har också så, lite bara i ena

  • Rat

    I dag känns det MYCKET bättre i brösten i alla fall. Trist med min kille bara
    Ska ta en lite längre promenad och vara för mig själv en tag. Skulle behöva handla hem massa saker som väger tungt, men det där med att "inte lyfta mer en 1 liter mjölk" sitter i mitt huvud. Jag skulle behöva handla MYCKET mer än så, allt har tagit slut som jag bullat upp. Ett gott råd till alla er som ska operera er är köp massor med nyponsoppa, blåbärssoppa och frys in mjölk! jag får väl gå flera promenader fram och tillbaka till affären och köpa lite i taget. Phu

  • Rat

    Mamma till 3

    Åh vad härligt att du hör av dig. har tänkt jättemycket på hur det har gått för dig. Du har ju gått igenom så mycket trassel med dina. Förstår verkligen att det är svårt att komma fram till ett beslut.

    Bröstkaramellen och En mamma till 3

    Tack för ert stöd! Tror ni har rätt båda två.

  • Rat

    Mamma till 3

    Jo, jag är på den andra siten också ibland. Har du samma namn där?

  • Rat

    Famousfairy

    Ja jag försöker njuta av mina nya behag i alla fall. Var ute på en långpromenad idag och gör inte alls lika ont längre.
    Ang. storleken tror jag du ska tänka tror jag du ska tänka vilket som gör dig mest besviken, om de är lite för stora eller lite för små. Jättesvårt jag vet.
    Jag är nöjd med mina fast jag hade mycket väl kunnat ta 195cc som jag tänkt från början. De är ju fortf svullna och står ut mycket så det är svårt att säga hur det blir sen. Jag hoppas de blir mindre och faller på plats snart.

  • Rat

    Famousfairy

    Tycker det blir bättre för varje dag. med brösten i alla fall. med mannen är jag verkligen i valet och kvalet. Vi ska iväg på påsklunch och "hålla färgen". Men bra är det inte. Du förstår säkert som själv haft ett jobbigt förhållande. Nog om det.

    Ang storleken kära Famousfairy så är det bara att fortsätta fundera med oss här. Vi vet ju alla hur det är
    Jag kan i efterhand säga att jag är nöjd med min storlek 245MM men skulle varit ännu nöjdare om jag tagit 195MM som jag först tänkte. Blev så påverkad av att de flesta väljer större implantat än mig och att Charles precis innan jag skulle operera mig sa att "det blir bra med båda storlekarna, men jag tror det blir bäst med 245". Jag var ju fortf tveksam ända in i det sista så han ville väl hjälpa mig att ta ett beslut. Vad jag menar är att det är viktigt att du går på DIN magkänsla i första hand. Jag tänkte också på det här med att en del av volymen "försvinner" när man lägger bakom muskeln. Måste säga att jag inte märker av det. DE är STORA!!!!!!!!

  • Rat

    Jengirl

    Minns du hur länge hade du den där "glapp-känslan" i brösten, som om de inte satt fast riktigt? Tycker det känns obehagligt. Vet du om det finns fler här beskrivit den känslan. Försvinner det helt eller kommer man alltid känna av sina implantat?
    Jag är jätte tacksam för svar.

    Kram

  • Rat

    EnYsterSyster HJÄLP!

    De är fortf. STENHÅRDA! fina att titta på men blir de inte mjukare snart? tycker de är lika hårda som dag 1. Sen är det den här "glappa" känslan, svårt att beskriva, som om de inte sitter fast.
    Och hur länge kan det vara "normalt" att ha ont egentligen? Nu har det gått 11 dagar sen operationen. Mindre ont har jag men i går när jag besökte vänner klarade jag nästan inte av att sitta upprätt. skyllde på mensvärk(som också är sant)Hade en stor poncho som gömde mina behag. Tror ingen märkte nåt.
    Men jag har faktiskt berättat för min uppmärksamma arbetskamrat, som jag nämde förut och hon var mest förvånad, sa inget fördömande. Skönt

  • Rat

    Bröstkaramellen

    Klart du ska köra! Jag ångrar mig inte trots ALLT. Humöret går väldigt upp och ner för mig. Det är en stor omställning för hela kroppen och det tar tydligen tid både med att vänja sig och att läka. men jag gillar det jag ser i spegeln
    kram!

  • Rat

    Jengirl

    Tack för all info. snälla. Hoppas det blir samma för mig då. Tycker det känns MYCKET bättre med smärtan i dag i alla fall. Har slutat med alla värktabletter nu, 11 dagar efter operationen. Visst gör det ont men det är uthärdligt.
    Gruvar mig bara väldigt för att börja jobba på tis. med 20 vilda, kramiga barn. Hu vad läskigt. Men huvudsaken är att det går framåt... får väl försöka ta det så lungt som det går. Hur länge sen var det som du opererades? kommer inte ihåg.

    Pickolina

    Jag har haft så ont hela tiden så jag har inte vågat "sticka in några fingrar underimplantaten". Vågar knappt känna på dom än. lite har jag ju varit där och känt och dom är verkligen hårda. Speciellt högra bröstet som fått ett lyft också. Hoppas inte jag upplever brösten så obekväma som du gjort. Låter inte kul.

  • Rat

    Famousfairy

    Jag kan säga att går allt bra och jag slipper komplikationer så är jag mer än nöjd. MEN jag hade nog varit ännu nöjdare om jag tagit de mindre 190MM som jag tänkte från början. Fast man vet ju inte hur dom kommer att bli i slutändan riktigt än. Jag antar och HOPPAS att dom kommer se lite mindre ut när svullnaden lägger sig och dom faller på plats. HUR SOM HELST ÄR JAG GLAD ATT JAG ÄNTLIGEN HAR VÅGAT GÖRA DETTA SOM JAG TÄNKT PÅ I SÅ MÅNGA ÅR!!!!!

  • Rat

    Tack söta systrar. skönt att ni finns. Jag har vänner att prata med, men man vill ju inte tjata ihjäl folk med sina bekymmer heller. ska ta itu med allt när jag känner mig ännu piggare.

    STOR KRAM till er!!!!

  • Rat

    Måste bara fråga angående glapp-känslan (usch vad hemskt det låter), är det inga fler än Jengirl som känt av den känslan? Det känns mest när man böjer sig framåt,
    t ex tvättar ansiktet över hanfatet eller borstar tänderna etc.?

Svar på tråden Bröstförstoring (4)