• Rat

    Bröstförstoring (4)

    Godmorgon på er tjejer!
    Nu är jag i farten igen. Ang kvinnors fördomar tror jag som jag skrev att det är mer inom vissa områden, som t ex omsorg, INTE när det gäller arbeten inom reklam, mode, frisörer, affärer etc.
    Tror det handlar mycket om nåt gammalt som lever kvar inom vård, skoal och omsorg, att kvinnor ska vara till för andra i första hand, inte vara "självupptagna" eller bry sig för mycket om sitt utseende. Nåt helylle präktigt om ni förstår vad jag menar.
    Men som jag känner det nu efter min operation så får det gå som det vill med andras eventuella fördomar. Har ju inte mött dom än heller....ska tillbaks till jobbet efter påsk om det går annars sjukskriver jag mig 4 dar till. Men hur som helst, Det här är MITT beslut OCH MITT liv. Take it or leave it.
    Hoppas du kommer fram till vad du vill bröstkaramellen. Jag ångrar mig i alla fall inte, trots mycket smärta och pengar

  • Rat

    Famourfairy

    Ja, nu är det en vecka sen. Det går sakta framåt. Fortf gnaska ont men jag har slutat med de starkare värktabletterna och går bara på Alvedon nu. Magen tar mycket stryk av alla tabletter. Så ett tips för alla med känslig mage är att köpa hem novalokol tabletter och nyponsopp(proviva) hjälper jättebra.
    Kul att du gillar mina "rapporter"
    Jag uppskattar jättemycket att läsa om hur det går för er också!
    Vad jobbigt att du skulle råka ut för tandbesvär precis innan. När har du fått tid för operation?

  • Rat

    Sposa

    Tror du verkligen det finns ett svar på din fråga? Kan väl inte vara möjligt

  • Rat

    Har lite mindre ont dag för dag men har börjat oroa mig lite för en annan sak, det känns liksom som ett "glapp" i vänstra bröstet. Svårt att förklara men som om implantatet inte sitter fast. Det gör det kanske inte helt och hållet heller men det känns obehagligt. Har ju ingen sport BH som stöd heller eftersom Charles sa att det inte behövdes. Nån annan som känt liknande?

    EnYsterSyster

    Förstår precis vad du menar om att man har sett tragiska livsöden och att man ska vara tacksam för att man är frisk. Jag är också tacksam och hoppas att den högre makten har överseende med vad vi gjort.

  • Rat

    Mamma till 3

    Vart tog du vägen? Det var så länge sen du skrev nåt? Undrar bara hur du mår?

    Kram

  • Rat

    Jengirl jag är oerhört tacksam för ditt svar. Betydde jätttemycket för mig. Hamnade i ett gräl med min kille i går därför svarade jag inte och tackade direkt. Han gjorde faktiskt slut, var berusad och dum
    Hoppas du förstår. HÄNG KVAR HÄR SNÄLLA. Du har ju varit med hela tiden!!!

    GRATTIS till graviditeten, önskar dig verkligen lycka till!

    Kram

  • Rat

    EnYsterSyster

    Skönt att höra att det inte bara är mitt bröst som sitter lite löst. Det är konstigt nog det bröstet som jag har haft minst ont i hela tiden också. Det har börjat mjukna men det högra är fortf. mycket svullet. Men det var där jag gjorde ett litet lyft också så det kan väl ha sin förklaring.

    Lever i ett förhållande som är ganska jobbigt emmellanåt. Du kanske minns att vi höll på att separera förut. Inte roligt. Han var inte snäll i går. Fick ta flera sömntabletter för att kunna sova

  • Rat

    Famousfairy

    Magen blir rejält svullen men det blir mindre efter en vecka. Nu kan jag knäppa jeansen igen och i går var jag ute på en mini promenad igen. Ska träffa folk i påsk och måste ju bli stadig på benen någongång, så jag kämpar på.......

    Kram vänner!

Svar på tråden Bröstförstoring (4)